Αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης έσωσαν 57χρονο ένα βήμα πριν την αυτοκτονία – Το συγκινητικό ευχαριστώ των παιδιών του




΄Δείτε την ανάρτηση του συνδικαλιστή της ΕΛ.ΑΣ., Χρήστου Μπαλάσκα, που υπηρετεί στην Άμεση Δράση: Δεν ξέρω πόσο περισσότερο κοινωνικό χαρακτήρα μπορεί να έχει μία υπηρεσία από αυτόν της Άμεσης Δράσης. Χθες το μεσημέρι το Β 5-3 περιπολικό της Β αλλαγής της Άμεσης Δράσης, έλαβε σήμα από το κέντρο να μεταβεί στην περιοχή του Χαλανδρίου για άνδρα 57 ετών, ο οποίος είχε αφήσει στα παιδιά του σημείωμα ότι θα αυτοκτονήσει και είχε φύγει από το σπίτι του. Αμέσως οι συνάδελφοι ζήτησαν απο τα παιδιά του μία φωτογραφία του, και ξεκίνησαν τις αναζητήσεις. Σε λιγότερο απο 45 λεπτά μετά από επισταμένες αναζητήσεις το Β 5-3/Β, εντόπισε τον άνδρα λίγο πριν προβεί στο απονενοημένο διάβημα.

Ο άνδρας σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα όπου τον παρέλαβαν τα δύο του παιδιά. Τα ευχαριστήρια λόγια των δύο παιδιών του παρά λίγο αυτόχειρα συγκίνησαν πολύ το πλήρωμα του περιπολικού το οποίο αν και πολύ έμπειρο λύγισε μπροστά στα λόγια ευγνωμοσύνης των δύο γιών του.

Αυτό είναι το κοινωνικό έργο της ΕΛ.ΑΣ. Δεν είμαστε μόνο για καταστολή όπως θέλουν μερικοί να μας κατηγορούν. Μπράβο στους συναδέλφους μου για τις απόλυτα σωστές και μεθοδικές τους ενέργειες οι οποίες έσωσαν μία ζωή!



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.