Καλώς να έρθει το χιόνι: Πανέτοιμος ο Δήμος Ηλιούπολης




Ο Δήμος Ηλιούπολης βρίσκεται σε πλήρη ετοιμότητα για την αντιμετώπιση, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, των συνεπειών της επερχόμενης κακοκαιρίας.
Έχει γίνει ο εφοδιασμός με την απαραίτητη ποσότητα αλατιού για την προληπτική ρίψη με τα ειδικά οχήματα του Δήμου, σε ιδιαίτερα δύσβατες περιοχές της πόλης και γενικά όπου χρειαστεί σε περίπτωση χιονόπτωσης.
Με νεώτερη ανακοίνωση και εφόσον χρειαστεί θα ενημερωθούν οι δημότες για διάθεση σάκων με αλάτι, για προληπτική χρήση σε πεζοδρόμια και εισόδους.
Σε εγρήγορση βρίσκεται καθημερινά η ομάδα επιφυλακής Πολιτικής Προστασίας με δημοτικούς υπαλλήλους κατάλληλων ειδικοτήτων, εθελοντές και οχήματα για να αντιμετωπίσει κάθε πιθανό κίνδυνο και να προσφέρει τη βοήθειά της σε κάθε Δημότη, που θα την χρειαστεί.
Ο Δήμος Ηλιούπολης διαθέτει την θερμαινόμενη αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, προς χρήση κάθε συμπολίτη που έχει ανάγκη.
Τηλέφωνα επικοινωνίας των πολιτών όλο το 24ωρο για αναφορές βλαβών, ζημιών ή έκτακτης ανάγκης βοήθειας συμπολιτών 2109970000-001-002 και των δύο Αντιδημάρχων συνυπεύθυνων για την Πολιτική Προστασία κκ Γιάννη Αντζινά 6944835410 και Κώστα Σεφτελή 6932379229.
16 Ιανουαρίου 2021
Γιάννης Αντζινάς
Κώστας Σεφτελής
Αντιδήμαρχοι Πολιτικής Προστασίας



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.