Γιώργος Παπανικολάου: Έχουμε βάλει στόχο να φτάσει το φυσικό αέριο σε όλες της γειτονιές της πόλης




O δήμος Γλυφάδας έχει βάλει στόχο να φτάσει το φυσικό αέριο σε όλες της γειτονιές της πόλης.

Το τελευταίο διάστημα τα έργα ολοκληρώθηκαν στις οδούς Παμβώτιδος, Σμύρνης, Λειβαδιάς, Κεφαλληνίας, Μυστρά, Εφέσου, Δελφών. Τώρα ξεκινούν Όλγας και Παπανδρέου, ενώ σε όλη την περιοχή της Αιξωνής είναι σε εξέλιξη η διαδικασία για πολλές συνδέσεις και προχωράνε γρήγορα και σε άλλες περιοχές.

“Προσπαθούμε παρά το lockdown να μην υπάρχουν καθυστερήσεις, γιατί γνωρίζουμε καλά την ανάγκη των πολιτών να καλύψουν με φυσικό αέριο τις ανάγκες τους για ενέργεια” αναφέρει ο δήμαρχος, Γιώργος Παπανικολάου

” Η ανταπόκριση της Εταιρείας Διανομής Αερίου Αττικής (ΕΔΑ Αττικής) στις εκκλήσεις μας είναι θετική και η συνεργασία μας είναι συνεχής και εντατική.



Ο Δήμος μας ανέλαβε την πρωτοβουλία να τρέξει η κάλυψη με τον καλύτερο και ταχύτερο δυνατό τρόπο: Κατά πρώτον, αναλαμβάνουμε σημαντικό μέρος του κόστους της επέκτασης, μέσω της σύνδεσης όλων των σχολικών μονάδων και των αθλητικών εγκαταστάσεων με το δίκτυο φυσικού αερίου. Έτσι, επωφελούνται και τα νοικοκυριά σε κάθε γειτονιά γύρω από τα σχολεία και τις αθλητικές εγκαταστάσεις, από τις επεκτάσεις του δικτύου.

Κατά δεύτερον, ο Δήμος Γλυφάδας μαζί με την ΕΔΑ Αττικής, υλοποιεί συντονισμένες τεχνικές παρεμβάσεις σε κάθε περιοχή και για να μην γεμίζουν οι δρόμοι τρύπες και μπαλώματα από τις απανωτές εργασίες.

Ό,τι πρόβλημα δημιουργείται στο οδόστρωμα, σπεύδουμε να το επισκευάσουμε. Με τη συνεργασία όλων μας, θα φτάσει το φυσικό αέριο παντού και γρήγορα, σε κάθε γειτονιά και σε κάθε σπίτι της Γλυφάδας μας”.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.