Aργυρούπολη: Συλλήψεις για το μαχαίρωμα 17χρονου




Στο τμήμα Ασφάλειας Αργυρούπολης, κρατούνται σύμφωνα με πληροφορίες δύο 17χρονοι, οι οποίοι φέρονται ότι τραυμάτισαν με μαχαίρι το απόγευμα του Σαββάτου, έναν συνομήλικό τους, στην πλατεία, στην πλατεία Βενιζέλου στην συμβολή των οδών Κύπρου και Αργυρουπόλεως.

Ο 17χρονος που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, δέχτηκε επίθεση από μια ομάδα νεαρών. Τον ακινητοποίησαν για να του έκλεψαν το κινητό του και στην προσπάθειά του να αντιδράσει, τον τραυμάτισαν με μαχαίρι πέντε φορές στον κορμό και κοντά στην καρωτίδα

Πρόκειται για τα ίδια άτομα που είχαν χτυπήσει νωρίτερα 16χρονο για να του κλέψουν το κινητό τηλέφωνο.

Όπως αναφέρει σε σχετική ανάρτηση ο δημοτικός σύμβουλος, Κώστας Στέφας, το φαινόμενο της παραβατικότητας ανηλίκων που λειτουργούν ως συμμορία 25-30 ατόμων και η πλειοψηφία τους είναι κάτοικοι γειτονικών δήμων, σε παιδιά του Ελληνικού και της Αργυρούπολης δεν είναι καινούργιο.
“Εδώ και ένα χρόνο τουλάχιστον δεχόμαστε καταγγελίες γονέων του δήμου μας για συχνά τέτοιου είδους επεισόδια, τρομοκρατία σε μαθητές σχολείων μας και επιθέσεις χωρίς λόγο σε δημόσιους χώρους μόνο για επίδειξη ενός παράλογου τσαμπουκά” λέει ο κ.Στέφας



“Καλούμε τις αστυνομικές αρχές οι οποίες είναι ενήμερες για την συνεχή παραβατικότητα των συγκεκριμένων συμμοριών να πάρουν κάθε μέτρο ώστε να προστατεύσουν τους ανήλικους κατοίκους της πόλης μας.
Ζητάμε άμεσα από την δημοτική αρχή να γίνει μία συνάντηση των παρατάξεων του δήμου μαζί με τις κοινωνικές μας υπηρεσίες ώστε να δούμε από κοινού ένα πλάνο αντιμετώπισης του φαινομένου αυτού που αφορά όλους τους δημότες μας”.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.