Τι ζήτησε ο Κονδύλης από τον “μπαρουτοκαπνισμένο” νέο διοικητή του ΑΤ Αλίμου


Πολύωρη σύσκεψη είχε σήμερα ο Δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης, στο Δημαρχείο, με τον νέο διοικητή του τοπικού Αστυνομικού Τμήματος, Περικλή Μανωλίδη.

Στη σύσκεψη ήταν παρόντες ο εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος για την Δημοτική Αστυνομία Ιωάννης Βέργης και ο γραμματέας του ΑΤ Αλίμου, Αρχιφύλακας Παναγιώτης Χαραλαμπόπουλος.


Μηνυτήρια Αναφορά του Κονδύλη για το τεράστιο περιβαλλοντικό έγκλημα στο ρέμα Τραχώνων / Αγ. Νικολάου (ΕΙΚΟΝΕΣ) – notia.gr
Επίκεντρο της συνάντησης – συνεργασίας ήταν η καλύτερη αστυνόμευση της πόλης, ένα θέμα που ο Δήμαρχος χαρακτήρισε ύψιστης προτεραιότητας, ενώ παράλληλα υποδείχθηκαν συγκεκριμένοι δημόσιοι χώροι για τους οποίους ζητήθηκε από την Δημοτική Αρχή να αυξηθεί η παρουσία των αστυνομικών. Επίσης συμφωνήθηκε η συνεργασία Δημοτικής Αστυνομίας και Αστυνομικού Τμήματος, σε ιδιαίτερες περιπτώσεις.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο νέος διοικητής διαθέτει μεγάλη εμπειρία, αφού πριν έρθει στον Άλιμο, ήταν επικεφαλής του ΑΤ Αγίου Παντελεήμονα που θεωρείται από τις πλέον δύσκολες και επικίνδυνες περιοχές της Αθήνας.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X