Παναγία Μυρτιδιώτισσα Αλίμου: Και αυτά τα Χριστούγεννα δίπλα σε όσους έχουν ανάγκη




Κάθε χρόνο, έτσι και φέτος το φιλανθρωπικό έργο της ενορίας μας εντείνεται κατά τις εορτές των Χριστουγέννων. Συγκεντρώνεται ικανός αριθμός τροφίμων που δίδονται με διάκριση σε εμπερίστατες οικογένειες. Επίσης, καθ’όλη τη χρονιά, διακριτικά οι κυρίες του Ενοριακού Φιλόπτωχου Ταμείου και τα κατηχητικά, συλλέγουν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για να παραδοθούν σε οικογένειες ή μοναχικά άτομα που έχουν ανάγκη. Με τον τρόπο αυτό κανείς δεν μένει από τη βασική ανάγκη της τροφής καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

Φέτος, όμως, αγαπητοί μας αδελφοί οι ανάγκες είναι αυξημένες περισσότερο από ποτέ.

Ο Ναός μας δεν σταμάτησε να δίνει βοηθήματα και τρόφιμα-είδη πρώτης ανάγκης σε οικογένειες που βρίσκονται εντός των ορίων της ενορίας όπως πράττει τα τελευταία χρόνια, όμως λόγω των παρατεταμένων απαγορευτικών και την πτώση της αγοράς εργασίας, παρατηρείται σταδιακά μία αύξηση στις ανάγκες των συμπολιτών μας.

Καθημερινά, από 08:00-12:00 και από 16:30-18:30 εκτός ωρών ακολουθιών (βλ. ενότητα ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ) μπορείτε να φέρνετε τρόφιμα, ρούχα και είδη πρώτης ανάγκης (είδη υγιεινής, αντισηπτικά, μάσκες ) για τους εμπερίστατους αδερφούς μας. Για βαριά προϊόντα παρακαλούμε όπως προηγουμένως συνεννοηθείτε με τους υπευθύνους του Ιερού Ναού.



Όλα τα τρόφιμα και τα είδη πρώτης ανάγκης δίδονται διακριτικά σε εμπερίστατους συμπολίτες μας χωρίς καμία διάκριση και με πλήρη σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα. Φυλάσσονται, δε, σε ειδικά διαμορφωμένο κατάλληλο χώρο.

Για είδη ένδυσης και υπόδησης καθώς και για είδη οικιακής χρήσης, παρακαλούμε όπως επικοινωνήστε πριν με το Ναό για να σας δώσουν τις κατάλληλες οδηγίες.

Τα είδη ανάγκης δίνονται είτε σε τακτική βάση σε οικογένειες που στηρίζει η Ενορία μας είτε σε έκτακτες περιπτώσεις (καταστροφές, θεομηνίες κοκ) ενώ ειδική μέριμνα υπάρχει για ιδρύματα και ανάγκες που προκύπτουν ενόψει των Χριστουγέννων, του Πάσχα και του καλοκαιριού. Παναγία Μυρτιδιώτισσα Αλίμου

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.