Γλυφάδα: Νέος χώρος άθλησης για μικρούς και μεγάλους στην Τερψιθέα (ΕΙΚΟΝΕΣ)
Ένας μικρός παράδεισος αθλητισμού δημιουργήθηκε στα όρια της πόλης με την Αργυρούπολη, σε χώρο μέχρι πρότινος παρατημένο και εγκαταλελειμμένο. Άλλη μια μεγάλη έκπληξη για τους Γλυφαδιώτες.

“Ένας ακόμα ολοκαίνουργιος χώρος άθλησης στην πόλη μας. Με πρόγραμμα και σχέδιο – και πολλή δουλειά! – αναβαθμίζουμε τις αθλητικές μας εγκαταστάσεις και διαρκώς προσθέτουμε νέες”, τονίζει ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου.


“Ή συμμορφώνεστε ή φεύγετε” – Tελεσίγραφο του Δήμου Αλίμου για την κακοποίηση του παραλιακού μετώπου
Και προσθέτει: “Μια καινούργια υπαίθρια αθλητική υποδομή, που τόσο έχουμε ανάγκη μάλιστα την περίοδο του lockdown, παραδώσαμε σήμερα στην Τερψιθέα. Ένα ανοιχτό γυμναστήριο για μικρούς και μεγάλους, κοντά στα όρια της πόλης μας με την Αργυρούπολη, σε ένα μέχρι πρόσφατα εγκαταλελειμμένο χώρο (Δωδεκανήσου – Κύπρου – Αγίου Νεκταρίου).

Ένα σύγχρονο πάρκο άθλησης, με ποιοτικά και ασφαλώς πιστοποιημένα μηχανήματα, προσεγμένο από κάθε άποψη, με νέα φώτα, δέντρα, φωτιστικά, κλπ. Από σήμερα το χαίρονται και το απολαμβάνουν οι κάτοικοι της Γλυφάδας μας, όπως ήδη κάνουν με το υπαίθριο γυμναστήριο στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης. Ήδη είναι προγραμματισμένες αντίστοιχες παρεμβάσεις και σε άλλες γειτονιές. Η ζωή στη Γλυφάδα συνεχίζει να αλλάζει με έργα”.

Διαβάστε Επίσης

Ένα Σχόλιο στο “Γλυφάδα: Νέος χώρος άθλησης για μικρούς και μεγάλους στην Τερψιθέα (ΕΙΚΟΝΕΣ)

  • 12/12/2020 at 9:25 μμ
    Permalink

    Και πάλι μπράβο. Αλλά γιατί στην πλατεία απέναντι από την Ευδαπ περιμένουμε ακόμα; δεν αφήνουν οι ιδιοκτήτες σκύλων να χάσουν την τουαλέτα των σκύλων τους;

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.