Για 9η ημέρα στην εντατική o Γιάννης Πλακιωτάκης – Ανέβασε και πάλι πυρετό




Στο θάλαμο αρνητικής πίεσης που βρίσκεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ευαγγελισμού, χωρίς όμως να είναι διασωληνωμένος, παραμένει ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννης Πλακιωτάκης για ένατη ημέρα. Η οξυγόνωσή του ρυθμίστηκε και το περασμένο Σαββατοκύριακο όλα έδειχναν ότι θα μεταφερόταν σε δωμάτιο αφού είχε πέσει και ο πύρετος.

Όμως, σύμφωνα με πληροφορίες, ο πυρετός επανήλθε. Οι θεράποντες γιατροί του δίνουν αντιβίωση για να πέσει στα φυσιολογικά επίπεδα η θερμοκρασία του προκειμένου να του χορηγηθεί η νέα θεραπευτική αγωγή.

Ο ΥΝΑ βρίσκεται στη ΜΕΘ για καλύτερη παροχή οξυγόνου από την προπερασμένη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου. Το Σάββατο 28 Νοεμβρίου είχε εισαχθεί σε μονάδα αυξημένης φροντίδας αφού ήταν εμπύρετος επί πέντε ημέρες. Οι γιατροί δηλώνουν αισιόδοξοι για την πορεία της υγείας του υπουργού.

Ήδη ο κρητικός πολιτικός ταλαιπωρείται από τον κορωνοϊό εδώ και 16 ημέρες από την προπερασμένη Δευτέρα 23 Νοεμβρίου όταν και βγήκε θετικό το τεστ που είχε κάνει. Πηγή: Μηνάς Τσαμόπουλος – protothema.gr



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.