Ανταγωνιστικός στην Τυνησία ο Τσιτσιπάς




Μετά από διακοπή λίγων εβδομάδων οι τενίστες επιστρέφουν στα κορτ αυτές τις μέρες για να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους ενόψει της νέας σεζόν. Άμεσα αναμένεται να ανακοινωθεί το καλεντάρι των πρώτων μηνών του 2021 και είναι αλήθεια πως περιμένουμε να ακυρωθούν ορισμένα τουρνουά, ενώ το Αυστραλιανό όπεν πήρε παράταση για τον Φλεβάρη.

Γράφει ο Νίκος Καπίρης

Διάβασε την πλήρη αξιολόγηση για τη novibet

Ακυρώθηκε φυσικά και το γυναικείο τουρνουά της Λιμόζ που αναμφίβολα θα έκανε τον Δεκέμβριο πιο ενδιαφέρων τενιστικά. Σε εξέλιξη αυτή τη στιγμή είναι το χωμάτινο τουρνουά της Αττάλειας και αυτό της Μοναστίρ σε σκληρή επιφάνεια. Σε αυτό της Τυνησίας βρίσκεται ο Πέτρος Τσιτσιπάς, αδερφός του Στέφανου και Νο 998 της παγκόσμιας κατάταξης. Στα 20 του χρόνια πια ο Πέτρος, δουλεύει εντατικά, έχει παρουσιάσει σημαντική βελτίωση και έχει περιθώριο για να εξελιχθεί περισσότερο. Απέδειξε μάλιστα πως μπορεί να κοντράρει παίκτης του top-500 και όχι μόνο…



Πρόσφατα νίκησε τον Ιγκνάτικ (Νο 333) με 6/3, 2/6, 6/2, ενώ πήρε σετ από τον Άλβες (Νο 540, 4/6, 6/2, 6/3). Στους “32” στη Μοναστίρ απέκλεισε τον Ρονκάλι (Νο 710, 6/4, 6/3) και τώρα θα αντιμετωπίσει ακόμη έναν Ιταλό, τον Λούκα Τζιακομίνι. Πρόκειται για το Νο 637 του κόσμου, έναν παίκτη που δεν χαρακτηρίζεται για την σταθερότητά του. Έχει ήττες σε τρίσετα πρόσφατα με Ταμ (709) και Ντρογκέ (768), ενώ χρειάστηκε 3 σετ απέναντι στον Χένινγκ (Νο 1261). Σε αυτό το επίπεδο είναι μικρή η διαφορά ποιότητας και ο Τσιτσιπάς μπορεί να μείνει κοντά στο σκορ.

Διαβάστε όλα τα προγνωστικά τένις στο Foxbet.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.