Συνελήφθη ο 40χρονος για κλοπές κατ’ εξακολούθηση στο Κορωπί (VIDEO)




Συνελήφθη το βράδυ του περασμένου Σαββάτου ο 40χρονος, ο οποίος κατηγορείται για 100 διαρρήξεις καταστημάτων από την αρχή του χρόνου στο Κορωπί και στις γύρω περιοχές. Όπως είχε αποκαλύψει το L&O ο δράστης έχει χαρακτηριστεί ο… φόβος και ο τρόμος των καταστηματαρχών.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας:

Συνελήφθη, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, τις βραδινές ώρες του Σαββάτου 21 Νοεμβρίου 2020 στο Κορωπί, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙΑΣ), 40χρονος ημεδαπός για κλοπές κατ’ εξακολούθηση.

Λίγο πριν, ο ανωτέρω είχε παραβιάσει υαλοπίνακα καταστήματος στο Κορωπί αφαιρώντας χρηματικό ποσό από την ταμειακή μηχανή. Ακολούθως, εισήλθε σε έτερο κατάστημα στην ίδια περιοχή, από το οποίο επίσης αφαίρεσε χρηματικό ποσό από την ταμειακή μηχανή. Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που έσπευσαν άμεσα στο σημείο, εντόπισαν τον κατηγορούμενο και τον οδήγησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Κρωπίας.



Από την επακόλουθη έρευνα, εξιχνιάστηκαν επιπλέον -11- περιπτώσεις κλοπών.

Ο 40χρονος έχει συλληφθεί και στο παρελθόν για παρόμοια αδικήματα.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Δείτε το αποκλειστικό βίντεο του L&O από την τελευταία διάρρηξη που είχε διαπράξει ο δράστης σε φούρνο στο Κορωπί το βράδυ του Σαββάτου:

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.