Πέτρος Ξηνταβελώνης: Όλα όσα έζησα παλεύοντας με τον κορωνοϊό




Δείτε τη συγκλονιστική περιπέτεια που έζησε ο αντιδήμαρχος Ελληνικού- Αργυρούπολης, Πέτρος Ξηνταβελώνης ο οποίος νοσηλεύτηκε στο Νοσοκομείο του Ερυθρού, με κορωνοϊό:

Καλημέρα σε όλες τις φίλες και τους φίλους. Ως γνωστόν βιώνω εδώ και 19 ημέρες την διαδικασία του covid 19. Δέκα ημέρες στο σπίτι κάνοντας αυστηρά ότι έπρεπε με αντιβίωση, πολύ υψηλό πυρετό και ένα δυστυχώς βαρύ υποκείμενο νόσημα, την παχυσαρκία.

Έτσι ξημερώματα της προηγούμενης Τρίτης βρέθηκα σε άθλια κατάσταση σχεδόν τελειωμένος, με λίγες ώρες ζωής στο Νοσοκομείο του Ερυθρού. Δεν θέλω να πω για μένα. Αλλά για την πραγματική αλήθεια που εξελισσόταν μπροστά στα μάτια μου.

Το νοσοκομείο λόγω της εφημερίας του, είχε ξεκινήσει να δέχεται κατά ριπάς κρούσματα. Τότε μέσα σε αυτόν τον πανικό είδα το μεγαλείο και την κατάθεση ψυχής που γίνεται από νοσηλευτές, ακτινολόγους, γιατρούς προϊστάμενους μέχρι και διευθυντές.Όλοι να ακολουθούν τα υγειονομικά πρωτόκολλα που τώρα ναι υπάρχουν και με όλους τους κανόνες ασφαλείας. Μάσκες, στολές που ναι τους δυσχαιρένουν αφάνταστα, γάντια κλπ.



Πάνω δε απόλα ήταν το μεγαλείο της Ιατρικής. Οι διάλογοι αυστηροί, με όρους που για αυτούς έχουν νόημα. Ξέρετε σε ποιούς όρους αναφέρομαι. Αυτούς που όλοι εμείς οι μαθηματικοί, οι τραγουδιστές, οι λαϊκοί άνθρωποι χρησιμοποιούμε με τόση άνεση χωρίς να ξέρουμε την ερμηνεία τους. Σε αυτό το σημείο ακριβώς θέλω να σταθώ. Μην ακούτε αυτούς που για τους δικούς τους λόγους, οι οποίοι δεν είναι απαραίτητα και θεμιτοί βγαίνουν και λένε για έρευνες που δεν υπάρχουν, για συνομωσίες, για συμφέροντα και πάνω απ όλα επικαλούνται την στέρηση της προσωπικής μας ελευθερίας.

Μα έχουμε πόλεμο και στον πόλεμο όλοι μαζί δίνουμε κοινούς αγώνες για συνολική ελευθερία. Και στο κάτω κάτω της γραφής η απόλυτη στέρηση προσωπικής ελευθερίας είναι όταν κάποιος βρεθεί και το αντεύχομαι για όλους στο κουτί από το μαόνι.Εκεί που οδηγούμε τον πατέρα, την μητέρα τον αδελφό, την αδελφή δημιουργώντας αρνητές της μάσκας, του πλυσίματος των χεριών, των υπέρμαχων των συχνοτισμών κλπ. Με αυτόν το άδικο τρόπο δημιουργούμε επιπλέον κρούσματα και άτομα που θα οδηγηθούν στο σύστημα υγείας το οποίο είναι στα όρια του.

Δώστε τους την δυνατότητα να μπορέσουν να μας βοηθήσουν.Έτσι θα μπορέσουμε σύντομα να κάνουμε τις γιορτές μας, τα γενέθλια μας, τα Χριστούγεννα, το Πάσχα και τις επετείους μας.Όλα θα πάνε καλά αρκεί να τα έχουμε σε μια πιο ορθολογική βάση.

Α Κ Ο Υ Τ Ε Τ Ο Υ Σ Ε Ι Δ Ι Κ Ο Υ Σ ! ! ! Εύχομαι καλή ανάρρωση σε όλους που νοσηλεύονται στα νοσοκομεία και κυρίως στις ΜΕΘ και δύναμη στους γιατρούς μας.Σας ευχαριστώ πολύ.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.