Ο Ναδάλ πείθει περισσότερο




Είναι εξαιρετικά σπάνιο ο Ράφα Ναδάλ να είναι ικανοποιημένος για την απόδοσή του μετά από ήττα. Κι όμως μετά το 7/6, 7/6 από τον Τιμ, ο Ισπανός είχε μόνο θετικά στοιχεία να κρατήσει γιατί όντως έκανε τρομερή εμφάνιση, απέναντι σε έναν αντίπαλο που ήταν αλάνθαστος.

Γράφει ο Νίκος Καπίρης

Διάβασε την interwetten αξιολόγηση των ειδικών

Ακολουθεί η τελευταία αγωνιστική των ομίλων στο Λονδίνο και με αντίπαλο τον Στέφανο Τσιτσιπά, μόνο ο νικητής μπορεί να παραμείνει στο τουρνουά. Ο Έλληνας πήρε στο τάι μπρέικ του τρίτου σετ τη νίκη επί του Ρούμπλεφ, σε ένα ματς που παρουσίασε αστάθεια παρά το φανταστικό ξεκίνημα. Θα χρειαστεί να απειλεί συνεχώς με το σερβίς και να βγάλει μεγαλύτερη ένταση στα χτυπήματά του για να έχει πιθανότητες νίκης.



Ο Ναδάλ είναι σε πολύ καλή κατάσταση, έχει αυτοπεποίθηση γιατί βλέπει ότι παίζει καλύτερα αγώνα με τον αγώνα, ενώ, ακόμη και οι στατιστικολόγοι του τένις δεν… ξέρουν πότε υπέστη δύο σερί ήττες σε επίσημα παιχνίδια! Φαβορί για τη νίκη στο 1.40 ο Ισπανός που αυτή τη στιγμή κάνει πιο πειστικές εμφανίσεις. Για να ανεβάσω την απόδοση θα ρισκάρω επιλέγοντας το 2-0 σετ.

Στο Foxbet.gr θα βρείτε Προγνωστικά Τένις για live στοίχημα και pre-match γεγονότα!

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.