Να κάνει ένα βήμα μπροστά




Σήμερα θα ασχοληθούμε με ένα ειδικό στοίχημα από τον αγώνα του Παναθηναϊκού με την Μπάγερν Μονάχου, το οποίο αφορά τον Νεμάνια Νέντοβιτς.

Γράφει ο Στέφανος Μαρολαχάκης

Διάβασε την αξιολόγηση του bwin casino

Οι «πράσινοι» είναι σε δύσκολη κατάσταση, αφού μετρούν τέσσερις διαδοχικές ήττες και έχουν κάνει το χειρότερο ξεκίνημα στην ιστορία τους στην EuroLeague. H Μπάγερν από την άλλη, είναι η ευχάριστη έκπληξη της διοργάνωσης, καθώς κανείς δεν περίμενε να είναι τόσο ψηλά στην κατάταξη.



Ο Παναθηναϊκός μπορεί να μην έχει βάλει υψηλούς στόχους στη φετινή σεζόν, ωστόσο, πρέπει να βελτιώσει την εικόνα του για να επιστρέψει η ηρεμία. Η αλήθεια είναι ότι αν υπάρχει ένας παίκτης που μπορεί να πάρει από το… χέρι την ομάδα του και να την οδηγήσει στα θετικά αποτελέσματα είναι ο Νεμάνια Νέντοβιτς. Ο Σέρβος γκαρντ είναι ο πιο ποιοτικός παίκτης της ομάδας, παίρνει προπάθειες και περιμένω σήμερα να παίξει ελαφρώς περισσότερο λόγω της απουσίας του Μάρκους Φόστερ. Θεωρώ ότι μπορεί να επιβεβαιώσει το over 13.5 πόντοι σε απόδοση 1.87 και θα το βάλω στις επιλογές μου.

  • Για τους πιο τολμηρούς, παίζεται και το over 2.5 τρίποντα του Νέντοβιτς στο 2.25.
  • Από τα υπόλοιπα παιχνίδια της ημέρας στην EuroLeague, μου αρέσει ο άσος στο Φενερμπαχτσέ – Βαλένθια.
  • Από τα προκριματικά του Eurobasket 2022, μου αρέσει ο άσος στο Ελλάδα – Λετονία και το διπλό στο Γερμανία-Μαυροβούνιο.

Διαβάστε όλα τα προγνωστικά για την EuroLeague στο Foxbet

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.