Eργασίες διαγραμμίσεων στη λεωφόρο Βουλιαγμένης από την Περιφέρεια Αττικής




Με εντολή του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς η εκτέλεση των εργασιών επαναδιαγράμμισης στις λεωφόρους Συγγρού, Μεσογείων και Βουλιαγμένης, στο πλαίσιο του έργου «Οριζόντια και κατακόρυφη σήμανση οδικού δικτύου Αττικής αρμοδιότητας ΔΚΕΣΟ», προϋπολογισμού 5 εκ ευρώ, που εκτελείται από τη Διεύθυνση Διαχείρισης Μητροπολιτικών Υποδομών της Περιφέρειας Αττικής.

Συγκεκριμένα εκτελέσθηκε βαφή των οριογραμμών με ακρυλικό υλικό κατά μήκος των οδικών αξόνων, αλλά και των διαβάσεων πεζών με ψυχροπλαστικό υλικό.

Ειδικότερα εργασίες πραγματοποιήθηκαν στα ακόλουθα σημεία :

  • ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΣΥΓΓΡΟΥ

Από Λεωφόρος Βασιλίσσης Αμαλίας (Θάλου) έως Πάντειο Πανεπιστήμιο,  στο ρεύμα προς Πειραιά και από Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης έως λεωφόρος Βασιλίσσης Όλγας στο ρεύμα προς Αθήνα



  • ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ

Από κόμβο Σταυρού έως Μιχαλακοπούλου και στα δύο ρεύματα

  • ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ

Από κόμβο με Λεωφόρο Κωνσταντίνου Καραμανλή (παραλιακή) έως σταθμό ΜΕΤΡΟ «ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ» και στις δύο κατευθύνσεις

Οι εργασίες ολοκληρώνονται μέχρι την Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου, στη λεωφόρο Βουλιαγμένης και στη συνέχεια θα γίνει ανάλογη διαγράμμιση στις οδούς αρμοδιότητας της Περιφέρειας, στο κέντρο της Αθήνας δηλαδή στις οδούς Σταδίου, Πειραιώς, Αγ.Κωνσταντίνου και Γ Σεπτεμβρίου. Οι εργασίες θα συνεχισθούν με ταχύτατους ρυθμούς μέχρι την 18/8/21 όταν και παρέρχεται η συμβατική προθεσμία εκτέλεσης του έργου.

Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης επισημαίνει σχετικά:

«Για την Περιφέρεια Αττικής η αναβάθμιση της οδικής ασφάλειας και η προστασία της ζωής των πολιτών, αποτελούν ζητήματα ύψιστης προτεραιότητας.

Σε αυτό το πλαίσιο συνεχίζουμε με εντατικούς ρυθμούς τις απαραίτητες εργασίες διαγραμμίσεων σε βασικές οδικές αρτηρίες και θα συνεχίσουμε σε όλους τους δρόμους του λεκανοπεδίου, που είναι στην αρμοδιότητά μας. Ζητούμενό μας είναι ένα ασφαλές, σύγχρονο και λειτουργικό οδικό δίκτυο, που δεν θα κρύβει κινδύνους για τους πεζούς και τους οδηγούς».

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.