Ένας ακόμα άγγελος έφυγε για τον ουρανό – Υλικό από κάμερες αναζητά η οικογένεια της 19χρονης Γιάννας (EIKONEΣ)




“H αδελφή μου επέστρεφε στο σπίτι με το φίλο της. Τη στιγμή που επιχειρούσαν να περάσουν απέναντι, από την Ηλιούπολη, στον Άγιο Δημήτριο, στο φανάρι, ξαφνικά εμφανίστηκαν δύο μοτοσυκλέτες. Τη μία κατάφερε να την αποφύγει. Η δεύτερη έπεσε πάνω της…” Ο αδελφός της 19χρονης Γιάννας, που ήταν φοιτήτρια της Φαρμακευτικής, μίλησε χθες στην εκπομπή του Star, “Αλήθειες με τη Ζήνα”.

“Έχουμε ζητήσει από την Τροχαία να πάρουμε στα χέρια μας υλικό από κάμερες, για να δούμε πως ακριβώς συνέβη το τροχαίο. Από εκεί και πέρα θα δούμε τι ακριβώς θα κάνουμε και αν χρειαστεί να κινηθούμε νομικά.

Το θανατηφόρο τροχαίο έγινε το απόγευμα της Τρίτης γύρω στις 18:15 μπροστά στα μάτια του φίλου της, ο οποίος εξακολουθεί να βρίσκεται σε κατάσταση σοκ.

Όπως είπαν στο newsit.gr οι γείτονες στην οδό Μετσόβου η πανέμορφη Γιάννα φοιτήτρια Φαρμακευτικής ήταν ένα εξαιρετικό και καλοσυνάτο παιδί το οποίο έφυγε από την ζωή με τον πιο άδικο τρόπο.



Η κηδεία της θα πραγματοποιηθεί το πρωί του Σαββάτου στο κοιμητήριο του Αγίου Δημητρίου. Η οικογένεια είχε μετακομίσει στο σπίτι της οδού Μετσόβου εδώ και λίγα χρόνια, όταν από το συγκεκριμένο σπίτι είχε φύγει η προηγούμενη οικογένεια όπου ζούσε και είχε χάσει επίσης σε τροχαίο δυστύχημα τον 20χρονο γιο της.

H οικογένεια αναζητά αυτόπτες μάρτυρες, που βρέθηκαν εκείνη την ώρα στην λεωφόρο Βουλιαγμένης, προκειμένου να καταθέσουν τα όσα είδαν. Ο οδηγός της μηχανής εξακολουθεί να νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.