Ένα Audi SUV και ένα Porche Cayenne παίζουν κυνηγητό και προκαλούν χάος




Κηφισός, ρεύμα προς Λαμία. Ένα Audi SUV και ένα Porche Cayenne παίζουν κυνηγητό…Εγώ με την μηχανή στο ύψος της λαχαναγοράς. Με περνάν σαν σταματημένο. Κάνουν κόντρες με σφήνες ανάμεσα στα διερχόμενα αυτοκίνητα. Στο ύψος της Ιερά οδού,αρχίζουν όλοι να πλακώνονται στα φρένα. Τούμπα στην δεξιά πλευρά του δρόμου ένα Renault. Στην αριστερή στα κιγκλιδώματα ενα smart. Τα 2 οχήματα από την σφήνα έχουν χάσει τον έλεγχο και έχουν τρακάρει μεταξύ τους. Σταματώ πρώτος,κατεβαίνω από την μηχανή, τρέχω, σκύβω και βλέπω μια πιτσιρίκα να προσπαθεί να βγεί από το τουμπαρισμένο αμάξι με ματωμένα χέρια από τα θραύσματα του παρμπρίζ σε κατάσταση σοκ.

Με βοηθάνε κι άλλοι να την βγάλουμε εξω…καθισμένη στο οδόστρωμα, κλαίγοντας, δείχνει και λέει οτι είναι καλά πέρα από μικρό εκδορές…ζητάει να βρούμε το κινητό της να καλέσουμε τον πατέρα της.Αχ αυτός ο πατέρας…Το Porche δεν σταμάτησε.Ο “Σουμάχερ” του Audi αντί για συγνώμη,το μόνο που είπε “φταίω,η κοπέλα είναι καλά,θα τα βρουν όμως οι ασφαλιστικές…”.Μου γύρισε ο εγκέφαλος.Τι θα βρουν ρε μαλακά οι ασφαλιστικές??? Αυτό το κορίτσι το περιμένει κάποιος να γυρίσει σπίτι…που για την καυλάντα σας παραλίγο να της στοιχίζε η ζωή της ή να την άφηνατε ανάπηρη.

Μπορεί να ήμουν εγώ,ο οποιοσδήποτε στην θέση της… Μπορεί μέσα να υπήρχε παιδί.Ήρθε η τροχαία,η πυροσβεστική.Ένα βουρκωμένο βλέμμα και ένα “ευχαριστώ” σε όλους εκεί,πριν την πάρει το ΕΚΑΒ προληπτικά τα λόγια της…Η κοπέλα σώθηκε γιατί είχε άγιο και επειδή φορούσε ζώνη.Να την φοράτε την πουτάνα,σώζει.

Να οδηγάτε προσεκτικά,συνεσταλμένα&όχι επιθετικά,να μην τρέχετε και να μην μιλάτε στο γαμημένο το κινητό καθώς οδηγάτε…δεν σας φταίνε σε τπτ οι γύρω σας,οι δικοί σας άνθρωποι.Όσα φέρνει η στιγμή,δεν τα φέρνει ο χρόνος…Και να θυμάστε το “λείπει” και η “λύπη” ακούγονται ίδια και αυτό δεν μοιάζει και πολύ τυχαίο…Thanassis Christopoulos



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.