Δήμος Μοσχάτου – Ταύρου: Πέθανε ο Ταυριώτης Μίλτος Βακαλόπουλος, γιος του Παναγιώτη Βακαλόπουλου
Πέθανε σε ηλικία 53 ετών, ο Μίλτος Βακαλόπουλος, γιος του πρ. Δημάρχου Ταύρου, Παναγιώτη Βακαλόπουλου. Ο Μίλτος Βακαλόπουλος ήταν λογιστής και ακολουθώντας τα βήματα του πατέρα του, είχε αφιερώσει τη ζωή του στο ΚΚΕ και στους λαϊκούς αγώνες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΚΚΕ για τον θάνατο του Μίλτου Βακαλόπουλου:


Ο Δήμος Αλίμου κέρδισε συνολικά τέσσερα βραβεία στα Best City Awards
Η Τομεακή Επιτροπή Νότιου Τομέα Αττικής του ΚΚΕ με μεγάλη θλίψη ανακοινώνει τον αιφνίδιο θάνατο του συντρόφου Μίλτου Βακαλόπουλου.

Ο σ. Μίλτος γεννήθηκε στην περιοχή του Ταύρου το 1967 και ήταν γιος του αείμνηστου κομμουνιστή δημάρχου Ταύρου Παναγιώτη Βακαλόπουλου. Σπούδασε λογιστική στα ΤΕΙ Χαλκίδας.

Σαν στέλεχος της ΚΝΕ συνέβαλε καθοριστικά στην ανασυγκρότηση της Οργάνωσης ως μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ και του Γραφείου του ΣΠ Αθήνας, τη δύσκολη περίοδο μετά την κρίση των ετών ’89 – ’91.

Για πολλά χρόνια εργάστηκε στην «Τυποεκδοτική» ως λογιστής, με μεγάλο αίσθημα ευθύνης και ταυτόχρονα συνέβαλε αταλάντευτα στους αγώνες του κλάδου του.

Ο σ. Μίλτος τα τελευταία χρόνια εργαζόταν στο «Σπίτι του Αγωνιστή».

Η Οργάνωση Νότιου Τομέα εκφράζει τα βαθιά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους συγγενείς του συν. Μίλτου.

Τη βαθιά της θλίψη και τα συλλυπητήρια την οικογένεια του συν. Μίλτου εκφράζει η ΕΠ της ΚΟΑ του ΚΚΕ. (Πηγή: moschatotavros.gr)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.