Χρήστος Πρεκετές: “Σημεία και τέρατα – 303.000€ (!!!) για στολισμό του Αγίου Δημητρίου”




Δείτε την απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής:

Χρήστος Πρεκετές Στον απόηχο της χθεσινής (16/11/20) Οικονομικής Επιτροπής οφείλω να ενημερώσω τους φίλους δημότες του Δήμου Αγίου Δημητριου πως η υπεύθυνη στάση της ΝΕΑΣ ΠΝΟΗΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ… για τον Άγιο Δημήτριο , την οδήγησε να εκφράσει ΕΝΤΟΝΕΣ ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ αλλά και να ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΕΙ το χρηματικό κονδύλι των 303.000€ (!!!) για στολισμό της πόλης μας Χριστούγεννα και Πάσχα 2020-2022.

Οχι μόνο οι ιδιαίτερα διαμορφούμενες συνθήκες κυλιόμενων lockdown αλλά πολύ περισσότερο το υψηλό κόστος του στολισμού που χορηγεί την οικονομική μερίδα του λέοντος (190.000€!!!!) σε ΕΝΑΝ μόνο συμμετέχοντα στον διαγωνισμό στην κατηγορία ΣΤΟΛΙΔΙΑ κι ο οποίος μάλιστα παρουσιάζει σαν κυρια επαγγελματική δραστηριότητα -όχι τον στολισμό πόλεων όπως λογικά θα αναμένετο -αλλά…. συντηρήσεις συστημάτων κλιματισμου ,δημιουργούν αρκετά ερωτηματικά στην λογική όλων μας·τόσο όσον αφορά τη ποιότητα των …ακριβοπληρωμένων παρεχόμενων υπηρεσιών αλλά και αυτό καθαυτό το ύψος του ποσού. Ιδίως σε μια τέτοια δεινή οικονομικά για όλους μας περίοδο που το μεροκάματο του δημοτη είναι δυσεύρετο ,η χορήγηση ενός τέτοιου ΥΠΕΡΟΓΚΟΥ ΠΟΣΟΥ καθίσταται ιδιαίτερα προκλητική.

Ας ελπίσουμε πως το λαμπερό άστρο των Χριστουγέννων θα φωτίσει τα φαεινα μυαλά των διοικούντων…. έστω και την τελευταία στιγμή…
Χρηστος Αθ. Πρεκετες
Επικεφαλής ΝΕΑΣ ΠΝΟΗΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ …για τον Άγιο Δημήτριο



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.