Aυτή είναι η κούκλα που αρραβωνιάστηκε ο Γιάννης Καλλιάνος (ΕΙΚΟΝΕΣ)




Μία ημέρα πριν το δεύτερο lockdown o γνωστός βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, στον Νότιο Τομέα Αθηνών και μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος αρραβωνιάστηκε με τη σύντροφό του Χάρις Δαμιανού.

«Η σύντροφος μου δεν το περίμενε. Της έκανα έκπληξη, δεν το είχαμε προγραμματίσει. Είχαμε πάει στο σπίτι των γονιών της για φαγητό. Ξαφνικά χτύπησε η πόρτα και ο λουλουδάς της έδωσε 30 τριαντάφυλλα από εμένα με ένα γράμμα που της είχα γράψει. Νωρίτερα είχα βάλει το δαχτυλίδι επάνω σε μια βιβλιοθήκη. Κανείς δεν ήξερε τίποτα. Είπα στην κοπέλα μου, να πάει να δει τι είναι αυτό επάνω στο έπιπλο και τότε κατάλαβε ότι ήταν δαχτυλίδι αρραβώνων» είπε αποκλειστικά στο star.gr και στον Βαγγέλη Καράλη ο γνωστός μετεωρολόγος.

«Η αλήθεια είναι ότι θα ήθελα να γίνει κάτω από άλλες συνθήκες, μαζί σε ένα ωραίο διήμερο εκτός Αθηνών. Λόγω όμως της κατάστασης έγινε υπό αυτές τις συνθήκες. Ήθελα να το κάνω αυτές τις ημέρες και το έκανα» πρόσθεσε συγκινημένος.

Αυτό είναι το μονόπετρο που της έκανε δώρο

Η όμορφη Χάρις Δαμιανού μίλησε για πρώτη φορά για τη σχέση της με τον πολιτικό και αποκάλυψε στο star.gr: «Ήταν μεγάλη έκπληξη για εμένα δεν το περίμενα με τίποτα. Ο Γιάννης είναι πολύ καλός χαρακτήρας, large άνδρας, με πολύ ωραία προσωπικότητα και χιούμορ. Περνάμε υπέροχα μαζί».



Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και δύο χρόνια και σκοπεύει να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας στις αρχές Ιουνίου. Η όμορφη νεαρή δερματολόγος έχει κλέψει την καρδιά του Γιάννη Καλλιάνου. 

Πριν από λίγο ο καιρό μάλιστα ο βουλευτής σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο star.gr είχε δηλώσει για τη σύντροφό του: «Θέλω να κάνω προσεκτικές κινήσεις στη ζωή μου. Δίνω βάση πρώτα στην ηθική και στην εντιμότητα της γυναίκας που έχω δίπλα μου. Η σύντροφος μου μπορώ να πω τα έχει όλα αυτά και θεωρώ ότι είναι και καλύτερη από εμένα». (Πηγή: star.gr – Βαγγέλης Καράλης)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.