To Δημοτικό Kολυμβητήριο Αλίμου επέλεξε η Athens Triathlon Team για την προετοιμασία της για το 2021




Το Δημοτικό Κολυμβητήριο Αλίμου έχει επιλέξει η Athens Triathlon Team, η μοναδική Ελληνική ομάδα Τριάθλου που λειτουργεί με τα υψηλά πρότυπα των Ευρωπαϊκών ομάδων Τριάθλου και έχει καθημερινές ομαδικές προπονήσεις – πρωινές και απογευματινές-  για να προετοιμαστεί για τους εγχώριους αλλά και διεθνείς αγώνες Τριάθλου του 2021.Ο επικεφαλής προπονητής της ομάδας Γιάννης Ψαρέλης μας μίλησε σχετικά:

“Οι αγωνιστικές φιλοδοξίες για το 2021 έχουν αυξηθεί και αυτό συνεπάγεται σημαντική ανάγκη για βελτίωση της εσωτερικής μας λειτουργίας.

Το Δημοτικό Κολυμβητήριο του Αλίμου είναι ένα πολύ μοντέρνο κολυμβητήριο τόσο ως εγκατάσταση όσο και λειτουργικά.

Είναι εξαιρετικά σημαντικό που η διοίκηση του κολυμβητηρίου κατανοεί τις ανάγκες των διαφορετικών αθλημάτων καθώς επίσης σε αυτούς του δύσκολους καιρούς που διανύουμε ότι τα προληπτικά μέτρα προστασίας αθλητών και προπονητών είναι υποδειγματικά.



Τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα για εμάς από την χρήση του συγκεκριμένου κολυμβητηρίου είναι :

  • Η εξαιρετική ποιότητα νερού  των δεξαμενών κολύμβησης και το υποδειγματικό επίπεδο υγιεινής και καθαριότητας σε όλους τους χώρους του κολυμβητηρίου.
  • Το συνεχές και καθημερινό ενδιαφέρον που δείχνει η διοίκηση και το προσωπικό του κολυμβητηρίου για να διατηρείται η εγκατάσταση σε πολύ υψηλό επίπεδο και να είναι λειτουργική.
  • Η εύκολη πρόσβαση και  το Parking, o προστατευμένος χώρος για προθέρμανση εκτός νερού, τα μοντέρνα χρονόμετρα για να παρακολουθούν οι αθλητές τα περάσματά τους και τις επιδόσεις τους στα κομμάτια.
  • Τα πρωτόκολλα υγειονομικής προστασίας που μας κάνουν να αισθανόμαστε ασφαλείς χωρίς όμως να υπάρχει άσκοπη τυπολατρία.

Πάνω από όλα υπάρχει μία Ευρωπαϊκή αθλητικοκεντρική διάθεση που ξεκινάει από τη διοίκηση και έχει διαχυθεί σε όλο το προσωπικό.

Δεν υπάρχει διάκριση μεταξύ των αθλημάτων και είναι πολύ ωραίο για το άθλημά μας να βλέπουμε ότι κάποιοι γνωρίζουν τις ιδιαίτερες ανάγκες του αθλήματός μας, μας σέβονται και κάνουν ότι είναι εφικτό για να ικανοποιήσουν τα αιτήματα μας πάντοτε σε ένα πλαίσιο αλληλοσεβασμού και κατανόησης. Είναι διάχυτη η αθλητική κουλτούρα σε αυτό το κολυμβητήριο και αυτό μας εμπνέει.

 Ένα προσωπικό ευχαριστώ στον Διευθυντή του Κολυμβητηρίου και Αντιδήμαρχο Αλίμου κ.Αντωνάκη Γιάννη για όλη τη βοήθεια όχι μόνο σε εμάς αλλά και γενικότερα στο Ελληνικό Τρίαθλο και στο υψηλό αθλητισμό της χώρας μας».

Πληροφορίες & Εγγραφές στην Ομάδα

Athens Triathlon Team

Τηλ. 2109838364

Κινητό : 6937170260

Email : [email protected]

www.triathlonworld.gr

www.triathlon.gr

www.triathloncoach.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.