Μαθητής του 4ου Λυκείου Αλίμου θετικός στον κορωνοϊό
Mαθητής του 4ου Λυκείου Αλίμου βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, όπως ανακοίνωσε η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δ΄ Αθήνας, η οποία ενημερώθηκε από την διευθύντρια του σχολείου. Το τμήμα Γ5 αναστέλλει τη λειτουργία του έως και τις 23 Οκτωβρίου, ενώ θα γίνει απολύμανση των χώρων του σχολικού συγκροτήματος. Είναι το πρώτο κρούσμα που σημειώνεται σε σχολείο της πόλης. Δείτε την ανακοίνωση της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δ΄ Αθήνας:

ΘΕΜΑ: Απόφαση προσωρινής αναστολής λειτουργίας


Eπένδυση στο Ελληνικό: Το δημόσιο «ευχαριστώ» του Άδωνι Γεωργιάδη στον Ανδρέα Κονδύλη (VIDEO)
Ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δ΄ Αθήνας έχοντας υπόψη:• το άρθρο 43 του Ν. 4722 (ΦΕΚ 177/τ. Α΄/15.09.2020) με θέμα: “Αρμοδιότητα οργάνων για προσωρινή αναστολή λειτουργίας τμημάτων και σχολικών μονάδων, δημόσιων και ιδιωτικών”• την, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ενημέρωση της διευθύντριας του 4ου ΓΕΛ Αλίμου, για την εμφάνιση διαπιστωμένου κρούσματος COVID-19, σε μαθητή του τμήματος Γ5 του σχολείου• την με ημερομηνία 12-10-2020 γνωμοδότηση της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Νοτίου Τομέα της Περιφερειακής Ενότητας Αττικής

ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ Την προσωρινή αναστολή λειτουργίας του τμήματος Γ5 του 4ου ΓΕΛ Αλίμου “, (κωδικός σχολείου: 0551891) από 12-10-2020 έως και 23-10-2020, λόγω επιβεβαιωμένου κρούσματος COVID-19 σε μαθητή του σχολείου.

O Διευθυντής Δρ. Παρασκευάς Γιαλούρης

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X