Κλείνει ο «Βενέτης» στον Άλιμο
“Λουκέτο” ετοιμάζεται να βάλει σε πέντε καταστήματά της, εντός Αττικής, η αλυσίδα «Βενέτης» μέχρι το τέλος Οκτωβρίου. Ο λόγος που η διοίκηση της εταιρείας οδηγείται σε αυτή την απόφαση είναι πως καθώς η κυβέρνηση έχει αφήσει ακάλυπτες τις επιχειρήσεις, υπάρχει αδυναμία πληρωμής των ενοικίων και αδυναμία συνεννόησης με τους ιδιοκτήτες των ακινήτων που στεγάζονται τα καταστήματα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του FnB Daily, μεταξύ των καταστημάτων που θα κλείσουν είναι εκείνα σε Άλιμο (Λαμίας 14), Περιστέρι και Πλάκα. Πληροφορίες αναφέρουν πως αν δεν υπάρξει κάποια παρέμβαση, τότε η αλυσίδα θα αναγκαστεί να κλείσει και άλλα πέντε καταστήματα έως το τέλος του χρόνου, και ακόμη 20 την επόμενη χρονιά.


Το τρίγωνο της λάσπης: Αυτοί βρίσκονται πίσω από την επιχείρηση συκοφάντησης του Ανδρέα Κονδύλη
«Εάν δεν βελτιωθεί η κατάσταση, δεν αποκλείεται να υπάρξουν και νέα λουκέτα» δηλώνει χαρακτηριστικά στο newsit.gr o διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Παναγιώτης Μονεμβασιώτης.

«Μετά το δεύτερο κύμα κορονοϊού, όχι μόνο σταμάτησε η ανάπτυξη, αλλά αρχίσαμε να μετράμε τις πληγές μας». «Δυστυχώς πολλοί δεν καταλαβαίνουν τις διαστάσεις που έχει πάρει η εξάπλωσης της πανδημίας. Υπάρχουν ιδιοκτήτες που αρνούνται να μειώσουν το ύψος του ενοικίου. Πρέπει όλοι να καταλάβουν ότι στην αγορά δεν υπάρχουν χρήματα για κατανάλωση, ενώ κάθε νέα εξαγγελία που μιλάει για τηλεργασία και περιορισμό στα σπίτια, καθιστά τους καταναλωτές ακόμα πιο επιφυλακτικούς»

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.