Hλιούπολη: Το πρόγραμμα εορτασμού της 28ης Οκτωβρίου




Tετάρτη 28 Οκτωβρίου 2020

-Γενικός Σημαιοστολισμός των καταστημάτων του Δήμου, του Δημοσίου, των Ν.Π.Δ.Δ., των Τραπεζών, των Οργανισμών, καθώς και των ιδιωτικών καταστημάτων, των οικιών, των οδών και των πλατειών μέχρι και τη δύση της 28ης Οκτωβρίου.

-Φωταγώγηση των Δημοσίων και Δημοτικών Καταστημάτων, καθώς και των καταστημάτων των Ν.Π.Δ.Δ. των Οργανισμών.

-Ώρα 10:30, Επίσημη Δοξολογία στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου. -Ώρα 11:00, Κατάθεση Στεφάνου στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη με περιορισμένο αριθμό ατόμων για λόγους δημόσιας υγείας και υπό την αυστηρή τήρηση των υγειονομικών διατάξεων, μόνο από τον Δήμαρχο, τις δημοτικές παρατάξεις και από τους σημαιοφόρους των κοντινότερων σχολείων, του 1ου Δημοτικού, του 3ου Γυμνασίου και του 2ου Λυκείου, που θα εκπροσωπήσουν όλα τα σχολεία της πόλης και των τριών εκπαιδευτικών βαθμίδων.



Οι αντιστασιακές οργανώσεις θα καταθέσουν στεφάνι στο μνημείο της Εθνικής Αντίστασης στην κεντρική πλατεία.-Σιγή ενός λεπτού, στη μνήμη των Ενδόξων Ηρώων.-Εθνικός Ύμνος.

Κάτω από τις ιδιαίτερες συνθήκες που επικρατούν, με κατανόηση και αίσθηση κοινωνικής ευθύνης πρέπει να αποφευχθεί ο συνωστισμός, να τηρηθούν οι περιορισμοί καθώς και τα ατομικά μέτρα προστασίας

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.