Εθελοντική αιμοδοσία από το Σύνδεσμο των Απανταχού Αναφαίων
O Σύνδεσμος των Απανταχού Αναφαίων, σας καλεί σε εθελοντική αιμοδοσία τη Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2020 και ώρες 17:30 έως 20:30.

Οι ανάγκες της πατρίδας μας για εθελοντές αιμοδότες και μονάδες αίματος είναι τεράστιες. Λόγω του COVID οι τακτικοί αιμοδότες φοβούνται να αιμοδοτήσουν και τα αποθέματα έχουν μειωθεί κατά πολύ. Σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ και του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας δεν υπάρχει καμία περίπτωση μετάδοσης αναπνευστικών ιώσεων με την αιμοδοσία. Το πρόβλημα είναι πολύ σοβαρό και τίθεται σε κίνδυνο η επιβίωση των ασθενών που κάνουν συνεχείς μεταγγίσεις (π.χ. με μεσογειακή αναιμία ή αιματολογικές κακοήθειες).

Τα μέλη και οι φίλοι και το Δ.Σ. του Συνδέσμου των Απανταχού Αναφαίων καλούμαστε να συνεισφέρουμε στην ανάγκη των συνανθρώπων μας και να αιμοδοτήσουμε μαζικά ώστε κανείς συνάνθρωπος μας να μην βρεθεί σε ανάγκη υγείας που δεν μπορεί να καλυφτεί.

Το πολιτιστικό μας κέντρο είναι αρκετά μεγάλο και με άρτιο εξαερισμό. Μία μέρα πριν την αιμοδοσία θα έχει απολυμανθεί. Στον χώρο θα υπάρχουν όλα τα απαραίτητα μέσα προστασίας και θα τηρούνται όλα τα μέτρα προστασίας και αποστάσεων.Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την ανταπόκριση σας και την προσφορά σας.
ΟΙ ΑΝΑΦΑΙΟΙ ΔΙΝΟΥΜΕ ΖΩΗ !!! ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΜΑΣ!

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.