Εναλλάξ η κυκλοφορία στις “Τρύπες του Καραμανλή” – Μπαίνει φωτεινός σηματοδότης
Στη λύση χρήσης φωτεινού σηματοδότη, ώστε να γίνεται εναλλάξ η κυκλοφορία από το πλήρες πλάτος εναπομένουσας σήραγγας «Λουμπάρδα» (Τρύπες του Καραμανλή) για το διάστημα που θα πραγματοποιούνται τα έργα αποκατάστασης των βλαβών, κατέληξε η αρμόδια Διεύθυνση Διαχείρισης Μητροπολιτικών Υποδομών της Περιφέρειας Αττικής.

Η ενεργοποίηση του φωτεινού σηματοδότη αναμένεται να πραγματοποιηθεί σήμερα το μεσημέρι. Έως εκείνη την ώρα η προσπέλαση των διερχομένων οχημάτων επί της Εθνική οδού 91 προς το αποκλεισμένο τμήμα της Λεωφόρου Αθηνών – Σουνίου διεξάγεται μέσω του άξονα Λεωφόρου Ευελπίδων – Λεωφόρου Αγίας Μαρίνας.

Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης θα πραγματοποιήσει σήμερα Σάββατο 3 Οκτωβρίου στις 12:30 το μεσημέρι επιτόπια επίσκεψη για να επιθεωρήσει τις εργασίες και να ενημερωθεί για την πορεία υλοποίησης του έργου.

Να σημειωθεί ότι η επιλογή ενεργοποίησης του φωτεινού σηματοδότη προκρίθηκε σε συνεννόηση με την τροχαία Αθηνών, καθώς κρίνεται ότι επιτυγχάνει το υψηλότερο επίπεδο οδικής ασφάλειας για τους χρήστες της οδού με την μικρότερη δυνατή όχληση.Η αρμόδια Διεύθυνση Διαχείρισης Μητροπολιτικών Υποδομών της Περιφέρειας Αττικής για την υλοποίηση της παρέμβασης χρήσης φωτεινού σηματοδότη έχει εκπονήσει σχετική μελέτη.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.