Δήμος Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης: “Φαρμάκι” η βόλτα με το ηλεκτρικό αυτοκίνητο – 300 ευρώ εγγύηση και 9 ευρώ/ώραΔείτε το δελτίο τύπου του δήμου, σύμφωνα με το οποίο η χρέωση είναι ιδιαίτερα χαμηλή. Για τη μίσθωση των τριών οχημάτων και για το ηλεκτρονικό σύστημα αυτόματης μίσθωσης, ο δήμος έχει δαπανήσει 116.622,00 €. Δείτε εδώ αναλυτικά την απόφαση

Η χρέωση είναι 6 -9 ευρώ ανά ώρα και για κάθε χρήση πρέπει να καταθέσετε 300 ευρώ ως εγγύηση:


Διθυραμβικά σχόλια για το Cine Άλιμος – Όλο το πρόγραμμα του καλοκαιριού (VIDEO)
Σε πλήρη λειτουργία είναι το σύστημα κοινοχρήστων ηλεκτρικών αυτοκινήτων του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης από τη Δευτέρα 12 Οκτωβρίου. Πλέον όσοι ενδιαφέρονται μπορούν με μία πολύ απλή διαδικασία να κάνουν χρήση των ηλεκτρικών κοινόχρηστων αυτοκινήτων του Δήμου για να απολαύσουν μία βόλτα, να κάνουν τις δουλειές τους ή απλώς να βιώσουν την εμπειρία του ηλεκτρικού αυτοκινήτου με ιδιαίτερα χαμηλή χρέωση.

Όσοι επιθυμούν να κάνουν χρήση του συστήματος μπορούν να κατεβάσουν την εφαρμογή η οποία είναι διαθέσιμη για συσκευές IOS και Android, αναζητώντας το VVV eCarSharing, να εγγραφούν ως χρήστες ανεβάζοντας φωτογραφίες της άδειας οδήγησης καθώς και της ταυτότητας τους και στη συνέχεια να ακολουθήσουν τις σχετικές οδηγίες για το ξεκλείδωμα και τη χρήση του αυτοκινήτου.

Η χρέωση είναι ιδιαίτερα χαμηλή και συγκεκριμένα ανέρχεται σε 1,50 € / δέκα λεπτά για τους περιστασιακούς χρήστες ενώ όσοι επιλέξουν να γίνουν συνδρομητές του συστήματος πληρώνοντας 20€ / μήνα ή 180€ / έτος, μπορούν να κάνουν χρήση του αυτοκινήτου με χρέωση 1,00 € / δέκα λεπτά, δηλαδή με 6 -9 ευρώ ανά ώρα.

Σημειώνουμε πως η χρήση ξεκινάει από το σταθμό φόρτισης που βρίσκεται στο Δημοτικό Παρκινγκ στην Πλατεία Ιμίων στη Δ.Ε. Βούλας και ο χρήστης οφείλει να παραδώσει το αυτοκίνητο στην ίδια θέση.

Σε διαφορετική περίπτωση, αν ο χρήστης επιλέξει να κλειδώσει και να παραδώσει το αυτοκίνητο σε άλλη θέση υπάρχει σχετική χρέωση η οποία ανέρχεται στα 10€ αν το όχημα παραδοθεί στη ζώνη Α (εντός των ορίων του Δήμου) και 20€ αν παραδοθεί στη ζώνη Β (παραλιακή ζώνη από το Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης μέχρι τα όρια του Δήμου Πειραιά).

Σε κάθε χρήση παρακρατείται από τη δηλωμένη κάρτα του χρήστη χρηματική εγγύηση ύψους 300€ τα οποία αποδεσμεύονται μετά την ολοκλήρωση την χρήσης και τον έλεγχο του αυτοκινήτου από το τεχνικό επιτελείο. Σημειώνουμε πως τα αυτοκίνητα διαθέτουν αντισηπτικό υγρό για τους χρήστες και μετά από κάθε μίσθωση θα γίνεται απολύμανση τους.
Οι αναλυτικοί όροι χρήσης της υπηρεσίας είναι διαθέσιμοι μέσω της εφαρμογής VVV eCarSharing.

Διαβάστε Επίσης

Ένα Σχόλιο στο “Δήμος Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης: “Φαρμάκι” η βόλτα με το ηλεκτρικό αυτοκίνητο – 300 ευρώ εγγύηση και 9 ευρώ/ώρα

  • 16/10/2020 at 3:36 μμ
    Permalink

    Μα καλα τι καλαμπουρι ειναι αυτο ? πλακα κανετε ? μιλαμε για πολυ γελιο ,με 7 ευρω κανω με το δικο μου 100 Khm = 5 litra στα 100 khm =5x 1,4=7euro …Peugeot 208

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X