Χειροπέδες σε κακοποιό που είχε ληστέψει σπίτι στη Βούλα




Ένας 31χρονος αλλοδαπός συνελήφθη στη Βούλα από την αστυνομία ως μέλος εγκληματικής ομάδας που έκαναν ληστεία σε σπίτι 71χρονου τον Οκτώβριο του 2019.

Μετά από έρευνα στο σπίτι του 31χρονου στη Βούλα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κινητά τηλέφωνα, ηλεκτρονικές συσκευές και τα χρηματικά ποσά των 84.780 ευρώ, 61.249 δολαρίων ΗΠΑ και 62.000 γρίβνα Ουκρανίας.

Σε βάρος του 31χρονου αλλοδαπού, μέλους εγκληματικής ομάδας, εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για “ηθική αυτουργία και συνέργεια σε ληστεία από κοινού”. Συγκατηγορούμενοι στην ίδια υπόθεση τυγχάνουν άλλοι τρεις αλλοδαποί ηλικίας 55, 46 και 44 ετών, οι οποίοι διώκονται, επίσης, με εντάλματα σύλληψης. Οι συγκεκριμένοι ταυτοποιήθηκαν και αναζητούνται.

Ο 31χρονος αλλοδαπός συνελήφθη πρωινές ώρες της 6ης Οκτωβρίου στη Βούλα, στο πλαίσιο αστυνομικής επιχείρησης της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής με τη συνδρομή της Ο.Π.Κ.Ε.



Έτσι, έπειτα από πολύμηνη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής, εξιχνιάστηκε η ληστεία που είχε γίνει βραδινές ώρες της 18ης Οκτωβρίου 2019 στο σπίτι 71χρονου στα Νότια προάστια της Αττικής.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε ενώπιον του αρμόδιου Εισαγγελέα. (Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.