Δεν είναι το κλασικό μεταξύ τους ντέρμπι στο χώμα




Γράφει στο Foxbet ο Νίκος Καπίρης

Μάθε εδώ τα πάντα για το online στοιχημα

Η εκπληκτική Ίγκα Σβίατεκ κατέκτησε το Ρολάν Γκαρός και η διοργάνωση θα ολοκληρωθεί με τον τελικό των ανδρών, κι ένα ζευγάρι που αρκετοί περίμεναν πως θα διεκδικήσει το τρόπαιο. Ράφα Ναδάλ εναντίον Νόβακ Τζόκοβιτς!

Δεν υπάρχουν άλλοι τενίστες στην ιστορία του αθλήματος με τόσα πολλά μεταξύ τους ματς (55) και ο Σέρβος υπερτερεί στις νίκες με 29-26. Στο Γαλλικό όπεν βέβαια ο Ναδάλ είναι στο 6-1 απέναντι στον Τζόκοβιτς, ενώ πέτυχε και τρεις νίκες σε ισάριθμα τα τελευταία τρία χρόνια σε χωμάτινη επιφάνεια. Ωστόσο υπάρχουν κάποιοι παράγοντες που ευνοούν τον Σέρβο. Πιο βαριά/αργή μπάλα, ψυχρός καιρός που δεν αρέσει καθόλου στο Ναδάλ και επίσης ο αγωνιστικός ρυθμός, με τον Ισπανό να έχει δώσει μόλις 9 αγώνες από τον Μάρτιο, ενώ ο Τζόκοβιτς ξεπέρασε τους 20.



Δεν πρόκειται λοιπόν για μια συνηθισμένη αναμέτρηση στο χώμα, όπου ο Ναδάλ είναι αυτομάτως φαβορί. Ο Τζόκοβιτς είναι ο καλύτερος παίκτης του κόσμου (και) αυτή τη χρονιά, ο Ναδάλ παρότι έφτασε στον τελικό έδειξε πως είναι ευάλωτος αμυντικά στο μπάκχαντ (συνέβη εναντίον του Ζίνερ), η φυσική του κατάσταση έχει υπάρξει και σε καλύτερα επίπεδα, ενώ ο Τζόκοβιτς εξακολουθεί να παίζει ως Νο 1. Ακόμη κι εναντίον του Τσιτσιπά που έχασε ενέργεια με τα επιπλέον σετ, στο 5ο κατάφερε να επιβληθεί εύκολα.

Σε απόδοση αουτσάιντερ η νίκη του Τζόκοβιτς έχει αξία. No bet σε over/under γκέιμ, γιατί έχουν δει πολλά τα… μάτια μας στα μεταξύ τους (σετ από 7/6 έως 6/0) και ένα ποντάρισμα για μικρό αριθμό άσων, μιας και οι νέες μπάλες δεν αναπτύσουν ιδιαίτερη ταχύτητα, στην έτσι κι αλλιώς πιο αργή επιφάνεια του αθλήματος.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.