“Aποφασίζουμε και διατάσσουμε” – To απαγορευτικό του Κωνσταντάτου στην αντιπολίτευση για την 28η Οκτωβρίου




Σε μια πρωτοφανή κίνηση προέβη η Δημοτική Αρχή Ελληνικού Αργυρούπολης. Με διαδικασίες που θυμίζουν λογικές και εποχές “του αποφασίζουμε και διατάσσουμε”, απέκλεισε από τις εορταστικές εκδηλώσεις για την 28η Οκτωβρίου, τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης, προβάλλοντας ως αιτία τα μέτρα για τον κορονοϊό.

Στον Άλιμο αντίθετα, όχι μόνο προσκλήθηκαν οι επικεφαλής των συνδυασμών της αντιπολίτευσης, αλλά η Δημοτική Αρχή Κονδύλη, είχε προγραμματίσει να κάνουν και κατάθεση στεφάνων.

Είναι η διαφορά στη νοοτροπία και στο δημοκρατικό ήθος, μεταξύ των δύο Δημοτικών Αρχών.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, σε κανένα δήμο, τουλάχιστον στα νότια προάστια δεν συνέβη κάτι ανάλογο. Άραγε οι άλλοι δήμαρχοι είναι ανεύθυνοι και μόνο πάλι ο Κωνσταντάντος είναι αυτός που παίρνει τις σωστές αποφάσεις;

Οι επικεφαλής τριών παρατάξεων του δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης (Κορτζίδης, Μπούφης και Στέφας), αντέδρασαν με μια “χλιαρή” ανακοίνωση:



ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ
Η δημοτική αρχή Ελληνικού Αργυρούπολης μας έστειλε σήμερα, μεσημέρι, παραμονή της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου, το πρόγραμμα του αυριανού εορτασμού.Στο πρόγραμμα αυτό έχει αποκλειστεί η παρουσία των δημοτικών παρατάξεων της Αντιπολίτευσης του Δήμου.

Δεν συμπεριλαμβάνονται ούτε στην παρουσία στην δοξολογία ούτε στην κατάθεση στεφάνων προς τιμή των πεσόντων αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης εναντίον της Γερμανικής κατοχής.Στις εκδηλώσεις θα λάβουν μέρος ο Δήμαρχος και εκπρόσωπος του μαζί με τους σημαιοφόρους από κάθε σχολείο και τους συνοδούς τους.

Με την ανακοίνωση μας αυτή θέλαμε να γνωστοποιήσουμε τους λόγους που δεν θα είμαστε παρόντες στις αυριανές εορταστικές εκδηλώσεις, χωρίς φυσικά την θέληση μας. Αγαπητοί συνδημότες. Η σημερινή συγκυρία λόγω της πανδημίας του κορονοϊού δεν επιτρέπουν να γίνουν οι εκδηλώσεις της επετείου της 28ης Οκτωβρίου, με λαμπρότητα και με συμμετοχή της μαθητικής κοινότητας.

Ελπίζουμε να είμαστε υγιείς και σύντομα να μπορέσουμε να ανταμώσουμε χωρίς φόβο. Χρόνια Πολλά στην Ελλάδα.Χρόνια Πολλά στον Δήμο Ελληνικού Αργυρούπολης

Για τις Παρατάξεις:

ΚΟΡΤΖΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ Δημοτική Συνεργασία

ΜΠΟΥΦΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ Δημοκρατική Συνπόρευση

ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΕΦΑΣ Ξανά η Πόλη Μπροστά

Δείτε πως σχολιάζει την ανακοίνωση η Xristina Stamboyltzh

ΤΟ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΤΟΥ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΕΟΡΤΗΣ
ΤΟ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΘΕΙΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ
ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΑΝΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΣΕ ΟΤΙ ΣΚΑΡΦΙΣΤΕΊ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΤΙΜΗΣΕΙ
ΜΙΑ ΠΡΟΤΟΦΑΝΗ ΣΙΩΠΗ ΕΝΑΣ ΑΝΕΞΗΓΗΤΟΣ ΦΟΒΟΣ ΜΙΑ ΗΤΤΟΠΑΘΕΙΑ ΜΙΑ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΣΤΟΝ ΘΕΣΜΙΚΟ ΤΗΣ ΡΟΛΟ ΚΑΙ ΣΤΟ 30% ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ
ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΛΥΠΑΜΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΕΝΑ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ!

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.