20χρονο παλικάρι θυσία στο “Μολώχ της ασφάλτου”




Η απόλυτη ησυχία του χωριού της Κρήνης Τρικάλων μία ώρα μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης έσπασε με τον χειρότερο και πιο δραματικό τρόπο. Έσπασε από ένα τρομερά μεγάλο θόρυβο που αναστάτωσε τους περίοικους της Κρήνης, που γειτνιάζουν με τις αποθήκες του Συνεταιρισμού που προσέτρεξαν να δουν τι ακριβώς συνέβη.

Εκεί μια γυναίκα από το μπαλκόνι του σπιτιού της έβλεπε να είναι σωριασμένο στο έδαφος μέσα σε μια λίμνη αίματος ένα παλικάρι και λίγο πιο πέρα ένα δίκυκλο.

Ο φόβος και η αγωνία για το κακό τους έβγαλαν στο δρόμο για να προσφέρουν όποια βοήθεια μπορούσαν. Δυστυχώς ο χρόνος κυλούσε αντίστροφα για τον 20χρονο Βάιο Μπουλούμπαση από την Οιχαλία, που έπεφτε θύμα τροχαίου δυστυχήματος λίγα μόλις χιλιόμετρα πριν φτάσει σπίτι του μετά την βραδινή έξοδο.

Ο άτυχος νέος λίγες ώρες πριν, νωρίς το βράδυ της Δευτέρας, έφευγε από το σπίτι του για να απολαύσει με την παρέα του την καθημερινή έξοδο. Είχε μεταβεί με το δίκυκλο που οδηγούσε σε γειτονικό διαμέρισμα, τα γέλια της παρέας, τα αστεία και τα πειράγματα λίγες ώρες πριν δεν προϊδέαζαν τι θα συνέβαινε αργότερα.



Σύμφωνα με πληροφορίες ο άτυχος 20χρονος κατά την επιστροφή του στο χωριό του και διασχίζοντας την Κρήνη, εντός οικισμού, από άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους έχασε τον έλεγχο του δίκυκλου με αποτέλεσμα να προσκρούσει σε κολώνα της ΔΕΗ και να εκτοξευτεί. Αποτέλεσμα της πρόσκρουσης ήταν το παιδί να τραυματιστεί αρκετά σοβαρά.

Αμέσως οι περίοικοι ειδοποίησαν την Αστυνομία ενώ κλήθηκε στο σημείο και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Οι διασώστες μετέφεραν τον άτυχο 20χρονο στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων. Παρά το γεγονός ότι ο άτυχος νέος είχε τις αισθήσεις του, κατά την μεταφορά του, η κατάσταση επιδεινώθηκε, καταλήγοντας στα τραύματά του.

Η είδηση του θανάτου συντάραξε την Οιχαλία αλλά και ολόκληρο το Δήμο Φαρκαδόνας που θρηνεί από τα ξημερώματα ένα νέο παλικάρι που έφυγε άδικα και πρόωρα από την ζωή. Γονείς, αλλά και τα τρία του αδέλφια δεν μπορούν να πιστέψουν το κακό που χτύπησε την οικογένεια, χάνοντας το 20χρονο βλαστάρι τους.

Ο άτυχος νέος αποτελούσε το τέταρτο παιδί της οικογένειας και ασχολούνταν με την κτηνοτροφία, μαζί με τον πατέρα του. Χαρούμενο και γεμάτο ζωή παιδί, δεν έκρυβε την αγάπη του για τα δίκυκλα και τις μηχανές, δυστυχώς αυτή η αγάπη αποδείχτηκε θανάσιμη για εκείνον.

Η κηδεία του άτυχου παλικαριού έγινε σήμερα Τετάρτη στις 5 το απόγευμα στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Οιχαλίας. Πηγή: krinilive.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.