Βουλιαγμένη: Θύελλα αντιδράσεων για το μελλοθάνατο κυπαρίσσι




Σε θάνατο καταδίκασε ένα αγέρωχο και υγιέστατο κυπαρίσσι, στη Βουλιαγμένη, ο δήμος. Η απόφαση αυτή του δημοτικού συμβουλίου έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων:

Anna Maria Darousou3Β ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ

.  · Στο χθεσινό συμβούλιο, παρά τις έντονες προσπάθειες των δημοτών, ψηφίστηκε τελικά να κοπεί αυτό το υπέροχο γερό κυπαρίσσι στη Βουλιαγμένη. Εκείνος που επέμενε ήταν ο Αντιδημαρχος Νικος Βάσης ο οποίος έχει πάψει εδώ και καιρό να χαίρει της εκτίμησης μου και τώρα πια τον οικτιρω για τη συμπεριφορά του. Φωτογραφίες από το Google επιβεβαιωνουν πως ακόμα και μετά την κοπή, αλλά γήπεδα δε χωρούν. Εάν θέλετε να βοηθήσετε, καλέστε κι εσείς να αντιταχθείτε σε αυτό το κρίμα. Το τηλέφωνο της γραμματείας της Τεχνικής υπηρεσίας είναι 2132030416. Σας ευχαριστώ εκ των πρωτερων 💚 Να είστε πάντα καλά

Marilena Lomagin

  · Q U I Z————Ποιο λογικό ον θα έδινε εντολή να κοπεί αυτό το όμορφο, υγιές δέντρο στο κέντρο της γειτονιάς του;;;

Maria Levedelli

  · ΜΗΝ ΔΙΑΝΟΗΘΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΟΨΕΤΕ..Στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο ο κύριος Παπακυριακος είπε ΟΧΙ..ΤΕΤΟΙΟ ΔΕΝΤΡΟ ΔΕΝ ΚΟΒΕΤΑΙ. Ο κύριος Δαβακης είπε ΟΧΙ.Η κυρία Δογκα είπε ΟΧΙ.Ο κύριος Πέτροβιτς είπε ότι υπάρχει κι άλλη λύση. Ο Δήμαρχος και ο κύριος Βάσης τους έγραψαν στα παλιά τους παπούτσια και αποφάσισαν την κοπή τους.ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΣΕΤΕ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ..ΈΧΕΤΕ ΤΡΕΛΑΘΕΊ ΤΕΛΕΙΩΣ??



Stamatis Nikitaras

εικονίδιο σήματος

Μέλος που δημοσιεύει συχνά εικόνες και βίντεο  · 20 ώρ.  · Μονος και απομονωμενος ο δημαρχος στο σημερινο ΔΣ με μονο συμμαχο τον “βασιλια του τσιμεντου” αντιδημαρχο Νικο Βαση, τους σιωπηλους δημοτικους συμβουλους της πλειοψηφιας κι εναν “με προοδευτικες περιβαλλοντικες ευαισθησιες” που δεν εφθασαν για να πει οχι… αποφασισαν την κοπη αυτου του ΥΓΕΙΟΥΣ δεντρου στη Βουλιαγμενη. ΑΝ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ Η ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. #ντροπη Μπραβο σε οσους ειπαν οχι.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.