Βάρκιζα: Καταμαράν έπεσε πάνω στα βράχια
Ενημερώθηκε χθες το μεσημέρι η Λιμενική Αρχή Σαρωνικού, από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, για πιθανή πρόσκρουση Ιστιοφόρου – Καταμαράν σκάφους σε βραχώδη ακτή της θαλάσσιας περιοχής όρμου Βάρκιζας.
Άμεσα για την περιοχή απέπλευσαν δύο περιπολικά σκάφη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., δύο ιδιωτικά σκάφη, ένα περιπολικό όχημα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., καθώς και καταδυτικό συνεργείο.
Περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., εντόπισε το Ι/Φ – Καταμαράν ”SOGNO DI PIU” σημαίας Γερμανίας, με έναν αλλοδαπό επιβαίνοντα, καλά στην υγεία του. Επί του σκάφους επιβιβάστηκε ιδιώτης δύτης καταδυτικού συνεργείου,όπου πραγματοποίησε απάντληση υδάτων και επισκευή ρήγματος που προκλήθηκε, ενώ στη συνέχεια απέπλευσε αυτοδύναμα προς τη μαρίνα Αλίμου με τη συνοδεία των δύο περιπολικών σκαφών και του ενός ιδιωτικού σκάφους.
Από το περιστατικό δεν προκλήθηκε τραυματισμός ατόμων και δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση, ενώ από τη Λιμενική Αρχή Φλοίσβου απαγορεύτηκε ο απόπλους του σκάφους μέχρι την προσκόμιση βεβαιωτικού αξιοπλοΐας.Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.