Το 1ο υπαίθριο Back to School ταμείο στην Ελλάδα είναι στα Νότια Προάστια!
Το Βιβλιοπωλείο Τετράγωνο, η μοναδική επιχείρηση στην Ελλάδα που προσφέρει γραπτή εγγύηση σχολικής τσάντας, λανσάρει ειδικά σχεδιασμένη υπηρεσία για τον COVID-19 με στόχο να κάνει τις αγορές των σχολικών πιο ασφαλείς και εύκολες για γονείς και παιδιά.

Τι είναι το Fast Track Pickup

Η υπηρεσία Fast Track Pickup είναι ένας νέος, καινοτόμος τρόπος παραλαβής της σχολικής λίστας για τους γονείς, με σκοπό να μειώσει δραματικά τόσο την ταλαιπωρία, όσο και το χρόνο παραμονής στα φυσικά καταστήματα, την εποχή του COVID-19.

Τα οφέλη της υπηρεσίας Fast Track pickup για τον γονέα είναι:  • Μειώνει δραστικά το χρόνο παραλαβής της online παραγγελίας, επιτρέποντας κυριολεκτικά παραλαβή παραγγελίας σε λιγότερο από 2′ λεπτά!
  • “Διαλύει” την ταλαιπωρία και την αναμονή των σχολικών ουρών αφού παρακάμπτει εντελώς την αναμονή στα παραδοσιακά ταμεία.
  • Είναι υγειονομικά αρτιότερη επιλογή μιας και μειώνει σημαντικά τον χρόνο παραμονής σας στα καταστήματά μας.
  • Είναι δωρεάν!

“Το Fast Track ταμείο στο υποκατάστημα της οδού Αργοστολίου στον Άγ. Δημήτριο Αττικής είναι υπαίθριο, όντας το 1ο υπαίθριο back to school ταμείο στην Ελλάδα.”

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για την υπηρεσία εδώ:

Λίγα λόγια για το Βιβλιοπωλείο Τετράγωνο

Το Βιβλιοπωλείο Τετράγωνο διαθέτει 2 φυσικά καταστήματα στον Άγιο Δημήτριο Αττικής (άνω των 1.000τ.μ) και ένα ηλεκτρονικό κατάστημα. Από το 1991 που ιδρύθηκε έχει βαθιά εξειδίκευση στα σχολικά είδη έχοντας συνεργαστεί με περισσότερα από 256 σχολεία & εκπαιδευτικά ιδρύματα από 27 δήμους στην Ελλάδα, ενώ έχει αποσπάσει 1.500+ κριτικές πελατών με εξαιρετικό μέσο όρο εξυπηρέτησης (4.8/5). Το 2019 το Βιβλιοπωλείο Τετράγωνο καινοτόμησε λανσάροντας, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, τη Γραπτή Εγγύηση Σχολικής Τσάντας. Από το 2007 έχει πραγματοποιήσει πάνω από 140 εκδηλώσεις για παιδιά και ενήλικες οι οποίες προς το παρόν έχουν “παγώσει”.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.