Στους δρόμους της πόλης η Δημοτική Συγκοινωνία Αλίμου (VIDEO&ΕΙΚΟΝΕΣ)




Τρία ολοκαίνουρια λεωφορεία της Δημοτικής Συγκοινωνίας Αλίμου, με συστήματα ασφαλείας τόσο για τον οδηγό όσο και για τους επιβάτες, θα κυκλοφορούν στους δρόμους της πόλης για να εξυπηρετούν στις μετακινήσεις, τους κατοίκους, χωρίς να χρειάζεται να περιμένουν πότε θα περάσουν τα λεωφορεία του ΟΑΣΑ.

Όπως είπε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος Ανδρέας Κονδύλης στα εγκαίνια που έγιναν το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης, υπάρχουν περιοχές στον Άλιμο, που τα δρομολόγια του ΟΑΣΑ είναι σπάνια και περιοχές από τις οποίες δεν περνούν καθόλου λεωφορεία.

Ο δήμαρχος τόνισε ότι πρόκειται για ένα έργο που υλοποιείται μετά από πολλές προσπάθειες, αφού η γραφειοκρατία το καθυστέρησε για τουλάχιστον δύο χρόνια.
“Aπό το πρωί με ρωτούν οι συνδημότες μας που είναι τα λεωφορεία, ξεκινήσανε; Τους λέω θα κάνετε μια μικρή υπομονή, 12 θα ξεκινήσουμε, θα κάνετε μια μικρή υπομονή, κάναμε τόσο καιρό υπομονή για να αποκτήσουμε δημοτική συγκοινωνία, τώρα θα την ξεκινήσουμε με πρόγραμμα και όπως πρέπει” είπε ο Ανδρέας Κονδύλης

“Κάνουμε το πρώτο πιλοτικό δρομολόγιο, είναι όλα στην εντέλεια, ήταν ένα όνειρο πολλών χρόνων, χρειάστηκε πολύς κόπος, πολύ προσπάθεια και πολύ οργάνωση αλλά είμαστε έτοιμοι, στο δρόμο για να εξυπηρετήσουμε την καθημερινότητα και την ποιότητα της ζωής των συμπολιτών μας. Το κάνουμε σήμερα που είναι η πρώτη ημέρα της Εβδομάδας Κινητικότητας, γιατί θέλουμε να παροτρύνουμε τους συνδημότες μας να μετακινούνται, εύκολα και οικολογικά με αξιόπιστα μέσα μαζικής μεταφοράς.”



Ο δήμαρχος ευχαρίστησε ιδιαίτερα τον γενικό γραμματέα του δήμου, Ευάγγελο Κακκαβή και τον Εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο για τη Δημοτική Συγκοινωνία, Κωνσταντίνο Φαλιέρο, οι οποίοι δούλεψαν με μεθοδικότητα για να υλοποιηθεί το έργο.

Παρόντες στα εγκαίνια ήταν οι Αντιδήμαρχοι Αρτέμης Καραμολέγκος Γιάννης Αντωνάκης, και Γιώργος Μακαριγάκης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Στέφανος Διαμαντής, Γιάννης Μαριόλης, Βαγγέλης Ευαγγελίου και Ιωάννης Γκιόλιας, ο πρώην δήμαρχος Αργύρης Αργυρίου και ο Συμπαραστάτης Δημότη και Επιχείρησης, Δημήτρης Μαργέτης.

Δύο γραμμές, η Γραμμή 10 και η Γραμμή 20, ενώνουν τις γειτονιές της πόλης μεταξύ τους και με το ΜΕΤΡΟ Αλίμου, με τη χρήση 3 καινούριων μίνι λεωφορείων που έχει αγοράσει ο δήμος

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.