Πρωτόγνωρες καταστάσεις σε πάρτι με κόντρες στο Ribas – Παραλίγο να σκοτωθεί οδηγός μηχανής (ΕΙΚΟΝΕΣ)




Έξω από το Ribas, στη Βάρκιζα, κάθε βράδυ χιλιάδες άτομα συμμετέχουν σε ένα πρωτόγνωρο πάρτι με κόντρες, μουσική και άφθονο αλκοόλ.

Η κατάσταση έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο με την αστυνομία και τη δημοτική αρχή απούσες! Στο τελευταίο πάρτι που έγινε χθες το βράδυ, παραλίγο να χάσει τη ζωή του ένας οδηγός μιας Yamaha TDM 900, όταν συγκρούστηκε με ένα Smart. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, η μηχανή με κατεύθυνση προς το Λαγονήσι, έκανε σούζα, πέρασε με κόκκινο και έπεσε πάνω στο Smart που έβγαινε με πράσινο από τον βράχο.

Crepa House/ΓΡ. ΛΑΜΠΡΑΚΗ 87
Πειραιάς www.crepa-house.gr

Ο οδηγός της σύρθηκε πολλά μέτρα πάνω στην άσφαλτο και τραυματίστηκε στο κεφάλι (δεν φορούσε κράνος). Είχε κανονικά τις αισθήσεις του όταν τον παρέλαβε το ασθενοφόρο για να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο.

“Κάθε βράδυ γίνεται πάρτι, δεν έχουμε δει κάτι τέτοιο ξανά” λένε στο NOTIA.GR άτομα που πηγαίνουν στο σημείο για να παρακολουθήσουν τις κόντρες. “Χθες πρέπει να υπήρχαν πάνω από 2.000. Μετά το κλείσιμο των μαγαζιών στις 12, έρχονται με τα ποτά τους, ακούν μουσική από τα αυτοκίνητα και παρακολουθούν τις κόντρες. Το πρωί ο δήμος πρέπει να μαζεύει δεκάδες μπουκάλια από αλκοόλ”.



Crepa House/ΓΡ. ΛΑΜΠΡΑΚΗ 87
Πειραιάς www.crepa-house.gr

Διαβάστε Επίσης

�χόλια στο “Πρωτόγνωρες καταστάσεις σε πάρτι με κόντρες στο Ribas – Παραλίγο να σκοτωθεί οδηγός μηχανής (ΕΙΚΟΝΕΣ)

  • 03/09/2020 at 1:37 μμ
    Permalink

    ***
    το άρθρο είναι αναληθές. Δεν γίνονται κόντρες.
    Αληθεύει πως μαζεύεται κόσμος τα βράδια αλλά δεν ενοχλούν κανέναν απολύτως! Βάζουν μουσική (στη μεση του πουθενά) και τρώνε πίνουν μιλάνε. Κόντρα έχει να γίνει χρόνια εκεί. Μας διώχνουν απ τα μαγαζιά, μας διώχνουν απο τη βάρκιζα (σε ενα σημείο που πραγματικά δεν ενοχλείται κανείς), που να πάμε να πιούμε μια μπύρα και να φάμε ενα τυλιχτό; στο φεγγάρι;;;; έλεος δηλαδή! επειδή κάποιος έτυχε να προκαλέσει αυτο το ατύχημα στο συγκεκριμένο σημείο, τι φταίνε οι υπόλοιποι να πρέπει να κλειστούν στα σπίτια τους; πάλι φταίει ο δήμος, πάλι φταίει η ελας….. το καταλαβαίνετε πως ο δήμος και γενικά η περιοχή ΖΕΙ απο αυτές τις παρέες που παίρνουν να φάνε και να πιουν λίγο πιο πάνω, εκει στο ρίμπας, καθώς τους διώχνετε απ τα μαγαζιά στις 12;; Η αστυνομία τι σας φταίει; που να πρωτοπάει και γιατι να πάει εκει; να ενοχλήσουν παρκαρισμένα αυτοκίνητα με παρέες που τρώνε και πίνουν χαλαρά;; γιατι; επειδή έτυχε να περάσει κάποια παρεα με 5-6 άτομα που κάνουν επίδειξη ικανοτήτων;; κάπου λίγη ντροπή…

    Απαντήστε
  • 04/09/2020 at 8:49 πμ
    Permalink

    Κόντρες γίνονται κάθε βράδυ τόσο στην παραλιακή όσο και στη λεωφόρο Βουλιαγμένης. Ρωτήστε κι εμάς που έχουμε χάσει τον ύπνο μας…

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.