Αδειοδοτημένες όλες οι αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Μοσχάτου – Ταύρου
Με αποφάσεις του Δημάρχου Ανδρέα Ευθυμίου εκδόθηκαν οι νέες άδειες λειτουργίας σε όλες οι αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Μοσχάτου- Ταύρου.

Η αδειοδότηση υπήρξε αποτέλεσμα της συντονισμένης και διαρκούς προσπάθειας του Δήμου μας για την καλή συντήρηση, βελτίωση και αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων της πόλης μας, στην οποία συνέβαλαν οι  εργαζόμενοι της Τεχνικής Υπηρεσίας και του Τμήματος Αθλητισμού.

Με απόλυτη τήρηση των προδιαγραφών της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, οι άδειες χορηγήθηκαν στους παρακάτω αθλητικούς χώρους:

  1. Κλειστό γυμναστήριο «Τιμόθεος Ευγενικός»- «Αίολος»
  2. Κλειστό γυμναστήριο ΟΣΚ (Καποδιστρίου και Ποσειδώνος)
  3. Κλειστό γυμναστήριο «Μιαούλη»
  4. Γήπεδο ποδοσφαίρου «Σπύρος Γιαλαμπίδης»- Φωστήρα
  5. Γήπεδο ποδοσφαίρου Μοσχάτου
  6. Γήπεδο ποδοσφαίρου «Χάρης Παυλίδης»- Άγιαξ

Όπως είναι γνωστό, στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου έχουν γίνει εργασίες αντικατάστασης χλοοτάπητα και εξεδρών. Έγινε συντήρηση κοινόχρηστων χώρων και αποδυτηρίων και πραγματοποιήθηκαν  έλεγχοι στατικότητας εξεδρών και έλεγχοι καλής λειτουργίας των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων. DCIM/100MEDIA/DJI_0198.JPG

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου- Ταύρου Ανδρέας Ευθυμίου δήλωσε:

« Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας για αναβάθμιση των αθλητικών υποδομών της πόλης μας. Σε σύντομο χρονικό διάστημα προχωράμε στην αντικατάσταση φωτισμού στο γήπεδο «Χάρης Παυλίδης»- Αγιαξ, στην αντικατάσταση του χλοοτάπητα στο γήπεδο Μοσχάτου και στη μετατροπή του ανοιχτού γηπέδου μπάσκετ του Μοσχάτου σε κλειστό. Μας αξίζουν τα καλύτερα γήπεδα ώστε να συνεχιστεί η αθλητική παράδοση της πόλης μας». 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.