Λαϊκή Συσπείρωση Ελληνικού- Αργυρούπολης: Ο Κωνταντάτος θέλει να επεκτείνει το νεκροταφείο μέσα στο δάσος




Η Λαϊκή Συσπείρωση Ελληνικού- Αργυρούπολης, με ανακοίνωση που εξέδωσε καταδικάζει την προσπάθεια του Γιάννη Κωνσταντάντου, να ηγηθεί διαδημοτικής- διαπαραταξιακής επιτροπής για το θέμα του ΚΥΤ (δείτε εδώ αναλυτικά) στην Ηλιούπολη και καταγγέλλει ότι ενώ είναι πρόεδρος; του ΣΠΑΥ (Σύνδεσμος Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού) έχει ως στόχο τη μετεγκατάσταση του σταθμού μεταφόρτωσης σκουπιδιών στους πρόποδες του Υμηττού και την επέκταση του υπάρχοντος νεκροταφείου εντός του δάσους. Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση:

Η Λαϊκή Συσπείρωση Ελληνικού- Αργυρούπολης παρακολουθεί τις εξελίξεις πάνω στο ζήτημα της παραμονής του ΚΥΤ των 150 και την τοποθέτηση νέου των 400, καθώς και το αλισβερίσι, που αναπτύσσεται με τους δημάρχους της περιοχής και τα ανταλλάγματα που προσφέρονται. Έχουμε εξαρχής τοποθετηθεί στο Δημοτικό συμβούλιο, αλλά και στον λαό της πόλης με σχετικές ανακοινώσεις. Επίσης έχουμε ξεκαθαρίσει ότι δεν εμπιστευόμαστε την Δημοτική αρχή για τους χειρισμούς και τις πρωτοβουλίες στο θέμα. Η προσπάθεια της δημοτικής αρχής να ηγηθεί, εκμεταλλευόμενη ένα τόσο μεγάλο πρόβλημα που αφορά την υγεία του λαού, μιας ευρύτατης περιοχής, μέσω διαδημοτικής διαπαραταξιακής επιτροπής, γέννα τεράστια ερωτηματικά…

Οι σχεδιασμοί του Δημάρχου, για την σύνδεση της επένδυσης του Ελληνικού, με τον ορεινό όγκο του Υμηττού, αγνοώντας τον δασικό χαρακτήρα και αντιμετωπίζοντας τον ως αστικό πράσινο, ανοίγει λεωφόρους για την επιχειρηματική δράση.

Ο δήμαρχος, πρόεδρος του ΣΠΑΥ, “φροντίζει” ως εξής τον Υμηττό:



  • Μετεγκατάσταση του σταθμού μεταφόρτωσης σκουπιδιών στους πρόποδες του Υμηττού.
  • Επέκταση του υπάρχοντος νεκροταφείου εντός του δάσους
  • Η αποδοχή και η σιωπή που επέδειξε τόσο αυτή όσο και η προηγούμενη διοίκηση, στα σχέδια του ΑΔΜΗΕ ο οποίος έχει ολοκληρώσει σήμερα όλη την υποδομή για την διασύνδεση του ΚΥΤ των 400 με την επένδυση.

Σύμφωνα με όλα αυτά τα στοιχεία καμία εμπιστοσύνη δεν μπορούμε να δείξουμε στις δράσεις που θα προκύψουν από διαδικτυακές, κλειστές για τον λαό, συνεδριάσεις.

Η Λαϊκή Συσπείρωση Ελληνικού- Αργυρούπολης, δεν θα συμμετέχει στην διαδημοτική, διαπαραταξιακή επιτροπή.

Απευθυνόμαστε στους φορείς της πόλης να οργανωθεί η πάλη και η αντίδραση, με όποιες μορφές επιλεγούν, στα σχέδια της κυβέρνησης και του μεγάλου κεφαλαίου της ενέργειας, που καταστρέφουν την υγεία του λαού και το περιβάλλον, για τα κέρδη τους.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.