Mαριονέτες σε σόου του Κωνσταντάτου οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων της Ηλιούπολης;




Ερώτηση του notia.gr: Τους καλεί ο γείτονας για να τους πει τι να κάνουν για το χωράφι τους; Γιατί όπως γνωρίζουν και οι πέτρες, ο χώρος του ΚΥΤ ανήκει στον δήμο Ηλιούπολης και όχι στον Κωνσταντάτο. Όπως μαθαίνουμε η Λαϊκή Συσπείρωση αρνήθηκε να πάρει μέρος στο σόου του Κωνσταντάτου. Οι υπόλοιποι;

Όπως διαβάζουμε στο ilioupolinews.gr, ο Δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος και ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Γιάννης Τσαρπαλής, απέστειλαν σε όλες τις παρατάξεις της Ηλιούπολης πρόσκληση για συμμετοχή στο διαδημοτικό-διαπαραταξιακό όργανο για την απομάκρυνση του ΚΥΤ και τη ματαίωση της χωροθέτησης διαδημοτικού κοιμητηρίου.

Η διαδημοτική «συνάντηση» θα πραγματοποιηθεί σήμερα το απόγευμα με τηλεδιάσκεψη, με την πλειονότητα των παρατάξεων της Ηλιούπολης να έχουν ήδη δηλώσει τη συμμετοχή τους.

Όπως αναφέρει η πρόσκληση, οι δύο μοναδικές θεματικές της τηλεδιάσκεψης θα είναι η συζήτηση για πρωτοβουλίες γύρω από την ορίστική απομάκρυνση του ΚΥΤ και την ακύρωση χωροθέτησης κοιμητηρίου. Κάθε παράταξη από τους δήμους Ηλιούπολης και Αργυρούπολης θα ορίσει έναν εκπρόσωπο που θα συμμετάσχει στην τηλεδιάσκεψη.



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.