Άγιος Δημήτριος: Βάλε τη μάσκα να πάμε στη συναυλία




Το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου, στις 21:00 ξεκινάνε οι μουσικές εκδηλώσεις του φθινοπωρινού Φεστιβάλ της πόλης με τη μεγάλη συναυλία των σπουδαίων ερμηνευτριών Γλυκερίας και Μελίνας Κανά! 

 Δυο μεγάλα ονόματα και σπουδαίες φωνές του ελληνικού τραγουδιού θα βρεθούν στη σκηνή, 14 χρόνια μετά την πρώτη τους μουσική συνάντηση, έχοντας ετοιμάσει μια δυνατή μουσική παράσταση με τα πολυαγαπημένα σε όλους μας τραγούδια τους!

 Τη συναυλία θα ανοίξει στις 20:30 το Δημοτικό Ωδείο με ένα 20λεπτο πρόγραμμα με πολλές εκπλήξεις και τραγούδια ανάλογα της συναυλίας.

Με τους εξαίρετους μουσικούς και καθηγητές: στο μπουζούκι τον Στέφανο Βρυνιώτη, στην κιθάρα τον Βασίλη Μανθόπουλο και στα πλήκτρα τον Κώστα Καραμάνο.



 Έχουν απομείνει μερικές προσκλήσεις ακόμα για τη μεγάλη συναυλία, τις οποίες μπορείτε να προμηθευτείτε από το ισόγειο του Δημαρχείου (Αγίου Δημητρίου 55) • Δευτέρα έως Παρασκευή – Ώρες 12:00 – 20:00, προσφέροντας αν το επιθυμείτε τρόφιμα, σχολικά είδη, φάρμακα ή είδη καθαριότητας για τις Κοινωνικές Δομές του Δήμου μας.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί σε εξωτερικό χώρο του Δημοτικού Σταδίου (ελεγχόμενη είσοδος από την οδό Χανίων).

 Πρέπει να τονιστεί πως:

Θα ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα που έχουν οριστεί από την Πολιτεία για τέτοιου είδους εκδηλώσεις και κυρίως ο απαιτούμενος αριθμός καθήμενων θεατών τηρουμένων των αποστάσεων για τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας
Είναι απαραίτητη η χρήση μάσκας κατά τη διάρκεια της παράστασης, αλλά και κατά την είσοδο και έξοδο από το χώρο
Απαγορεύεται αυστηρά η οποιαδήποτε μετακίνηση καθίσματος στο χώρο των θεατών
Στο χώρο δεν θα επιτραπεί να παρακολουθείται οποιαδήποτε εκδήλωση από όρθιους (εξαιρούνται οι εργαζόμενοι του ΟΠΑΠ και οι υπεύθυνοι της διοργάνωσης)
Για την αποφυγή του συνωστισμού, μετά το τέλος της παράστασης το κοινό πρέπει να παραμένει στις θέσεις του μέχρι να λάβει οδηγίες για την ασφαλή αποχώρηση

 Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί με κάθε επιφύλαξη που θα προκύψει από τις δεδομένες συνθήκες και πάντα σύμφωνα με τις επίσημες οδηγίες των αρμόδιων Υπουργείων και Φορέων.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.