Το «πώς» και το «γιατί» του θανατηφόρου τροχαίου αναζητά ακόμα η οικογένεια του Μάριου Μπότσαρη




Έχουν περάσει ήδη τρεις εβδομάδες από τη στιγμή που ο 43χρονος μοτοσικλετιστής Μάριος Μπότσαρης έχασε τη ζωή του εξαιτίας τροχαίου δυστυχήματος που συνέβη στη λεωφόρο Βουλιαγμένης.

Οι δικοί του άνθρωποι και όσοι τον γνώριζαν, μέσα στο βαθύτατο πένθος τους για την απώλεια του αγαπημένου τους, συνεχίζουν την προσπάθειά τους για την εξεύρεση των συνθηκών του τραγικού δυστυχήματος που έλαβε χώρα στην Αργυρούπολη το μεσημέρι της 17ης Ιουλίου/2020.

Για το σκοπό αυτό τα μέλη της οικογένειάς του απευθύνουν νέα θερμή έκκληση σε όποιον είδε ή τυχαίνει να γνωρίζει οτιδήποτε για το τροχαίο να επικοινωνήσει με το Α’ Τμήμα Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής (τηλ. 210 9608000).

Το σημείο του δυστυχήματος ήταν στη λεωφόρο Βουλιαγμένης στο ρεύμα προς Αθήνα μεταξύ των οδών Αλεξιουπόλεως και Αλίμου. Ο Μάριος, ο οποίος φορούσε το κράνος του, κατευθυνόταν σε κατάστημα με είδη camping και έπειτα θα επέστρεφε στο μαγαζί του.



Ήταν υποπλοίαρχος του εμπορικού ναυτικού ενώ τα τελευταία χρόνια ήταν ιδιοκτήτης του café Valparaiso στο Κουκάκι. Στην περιοχή όλοι μιλούν για την ταπεινή του ευγένεια και τη στήριξη που έδειχνε σε ανθρώπους που είχαν ανάγκη.

Η διακρίβωση των συνθηκών κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το θανατηφόρο τροχαίο θα είναι ένας ελάχιστος φόρος τιμής στη μνήμη του αδικοχαμένου Μάριου.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.