Ψάχνουν αυτόπτες μάρτυρες για το θανατηφόρο τροχαίο στη λεωφόρο Βουλιαγμένης




Την Δευτέρα 10.08.2020 και ώρα 21:30΄, επί της Λ. Βουλιαγμένης 83 (ύψος κατ/των «ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ» και «ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ»), στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, στη Γλυφάδα, δίκυκλη μοτοσικλέτα, χρώματος λευκού, μάρκας SUZUKI , εξετράπη της πορείας της και ανετράπη επί του οδοστρώματος, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού της.

Παρακαλείται όποιος γνωρίζει οτιδήποτε για τις συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος, να επικοινωνήσει με το Α΄ Τμήμα Τροχαίας Ν/Α Αττικής, στα τηλέφωνα 210-9608000, 210-9608015, 210-9608009, 210-9608006 και 210-9608001.

Ένα σοκαριστικό τροχαίο με θύμα 40χρονο οδηγό μοτοσυκλέτας, έγινε το βράδυ της περασμένης Δευτέρας, στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, στη Γλυφάδα, στο ύψος του City Plaza. Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα να βρεθεί πάνω στις προστατευτικές μπάρες. Οι αστυνομικοί της Τροχαίας και οι διασώστες του ΕΚΑΒ που έφτασαν στο σημείο, συγκλονίστηκαν από τις εικόνες που αντίκρισαν.

Τι λένε οδηγοί που περνούσαν από το σημείο



Περνούσα από εκεί. Σοκαριστικό. Ανοιγμένο κεφάλι στην άκρη του πεζοδρομίου. Φαινόταν σαν κάποιος να χτύπησε από πίσω την μηχανή του, γιατί είχε τσακίσει η ουρά του GSXR

Εγώ πέρασα λίγο μετά της 21.00 από τη Λεωφόρο Βουλιαγμένης με κατεύθυνση προς την Αθήνα και είδα ένα διαμελισμένο σώμα μοτοσυκλετιστή. Υπήρχε κράνος και μηχανή στην άσφαλτο σε διαφορετικά σημεία. Δε ξέρω αν είναι το ίδιο, αδυνατώ να πιστέψω την εικόνα που είδα.

Τραγική εικόνα…. πέρασα μόλις έγινε… προφανώς αποκεφαλίστηκε στην προστατευτική μπάρα. Σώμα, κράνος, μηχανή αλλού

Από το Α’ Τμήμα Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής αναζητείται υλικό από κάμερες ασφαλείας για να διαπιστωθεί αν κάποιο αυτοκίνητο χτύπησε τη μοτοσυκλέτα.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.