Νέα Σμύρνη: Συγκέντρωση φαρμάκων για τη Βηρυτό




Η Διεύθυνση Κοινωνικής Μέριμνας και Αλληλεγγύης του Δήμου Νέας Σμύρνης σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής, τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών και τον ραδιοτηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ «Όλοι Μαζί Μπορούμε» διοργανώνουν δράση για τη συγκέντρωση φαρμάκων και υγειονομικού υλικού, με στόχο τη στήριξη των πληγέντων της Βηρυτού με την υποστήριξη του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου.
Η δράση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 13 Αυγούστου, από τις 10 π.μ. έως τη 1 μ.μ., με την υποστήριξη και της Πρεσβείας του Λιβάνου στον Δήμο Νέας Σμύρνης:
Πολυχώρος «Γαλαξίας» (Κεντρική Πλατεία Νέας Σμύρνης)

Με την ευκαιρία της διοργάνωσης της ανθρωπιστικής δράσης, ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, δήλωσε:
«Με συμμάχους μας τους πολίτες της Αττικής, δημιουργούμε μία αλυσίδα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης για τους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται σκληρά από την τραγωδία της Βηρυτού»
Συγκεντρώνουμε φάρμακα και υγειονομικό υλικό και ενώνουμε τις δυνάμεις μας με τις υγειονομικές αρχές της περιοχής για την περίθαλψη των τραυματιών και τη στήριξη των υγειονομικών δομών της χώρας. Σε αυτή την τραγωδία είμαστε παρόντες, επιτελώντας το ανθρώπινο καθήκον μας με στόχο όλοι μαζί, να ανακουφίσουμε τον ανθρώπινο πόνο και να συμβάλουμε με όσα μέσα διαθέτουμε, στην ταχύτερη αποκατάσταση της κανονικότητας στις ζωές των πληγέντων και της πόλης».



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.