Καμπάνια για τον Covid-19 στις παραλίες – Κοινή Δράση Περιφέρειας Αττικής και Δήμου Αλίμου




O Δήμος Αλίμου, που διαθέτει τις πιο κοντινές στην Αθήνα παραλίες με πολύ μεγάλη προσέλευση λουομένων καθημερινά, λόγω της έξαρσης του Covid 19, προγραμματίζει από την Πέμπτη 6 Αυγούστου, καμπάνια ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των πολιτών.

 Σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής και τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών, ομάδες εθελοντών θα μοιράζουν στους λουόμενους ειδικά φυλλάδια με μέτρα προστασίας από τον Covid 19 και υγειονομικό υλικό (προστατευτικές μάσκες και αντισηπτικά).


Η συγκεκριμένη δράση που αφορά τους λουόμενους, γίνεται για πρώτη φορά σε παραλίες στην Ελλάδα και θα συνεχιστεί όλο ο καλοκαίρι, στον Δήμο Αλίμου. Στην καμπάνια ενημέρωσης θα παρευρίσκονται ο Περιφερειάρχης Αττικής ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Γιώργος Πατούλης και ο Δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης οι οποίοι θα κάνουν δηλώσεις στα ΜΜΕ.
Το ραντεβού είναι στις 10 το πρωί της Πέμπτης 6 Αυγούστου, έξω από την είσοδο της οργανωμένης πλαζ “Ακτή του Ήλιου” (από την πλευρά του καταστήματος  BOLIVAR). 

“Θερμή παράκληση σε όλους να προσέχετε τον εαυτό σας και τους γύρω σας, ώστε να αποφύγουμε ασθένειες, ταλαιπωρία και δυσάρεστες εξελίξεις για όλη την κοινωνία” αναφέρει ο δήμαρχος Αλίμου, σε σχετική ανάρτηση



“Τα επιδημιολογικά δεδομένα είναι ανησυχητικά, αλλά μπορούμε να προλάβουμε τα χειρότερα αν όλοι προσέξουμε περισσότερο”.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.