“Έφυγε” από τη ζωή ο Ζωγραφιώτης Μιχάλης Κρασσάς




Τη θλίψη και τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια και τους οικείους του Μιχάλη Κρασσά, εξέφρασε ο Δήμαρχος Ζωγράφου Βασίλης Θώδας.
Ο κ. Θώδας, αναφέρει σε δήλωσή του: «Εκφράζω τη βαθύτατη θλίψη μου για την ξαφνική απώλεια του επί σειρά ετών δημοτικού συμβούλου, φίλου και παλαιού Ζωγραφιώτη Μιχάλη Κρασσά. Πάντα παρών στα κοινά του Δήμου, ουδέποτε ιδιώτευσε, ποτέ δεν αδιαφόρησε για τα θέματα του Ζωγράφου. Όσοι τον γνωρίσαμε διατηρούμε τις καλύτερες αναμνήσεις φιλίας και συνεργασίας. Στους οικείους του εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια».

Καλό ταξίδι καλέ μας φίλε και παλιέ συνάδελφε……
Σήμερα «έφυγε» πρόωρα και ξαφνικά ο τ. Αντιδήμαρχος και επί σειρά ετών Δημοτικός Σύμβουλος Ζωγράφου, πυλώνας του Συνδέσμου Παλαιών Ζωγραφιωτών και συμμαχητής μας, ο οικονομολόγος & λογιστής Μιχάλης Κρασσάς!!!
Εύχομαι να έχει καλό Παράδεισο ο Μιχάλης και ο Θεός να δίνει δύναμη και κουράγιο στην σύζυγο του Γαρουφαλιά και στα δυό τους κορίτσια…..
Είναι πρόταση μας στη Δημοτική Αρχή Ζωγράφου και στον Δήμαρχο κ. Θώδα να γίνει Δημοσία δαπάνη η εξώδειος και η ταφή του Μιχάλη……( Παναγιώτης Αγγελόπουλος)



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.