Συνεχίζονται οι δράσεις περισυλλογής αδέσποτων γάτων από το πρ. Αεροδρόμιο Ελληνικού




(ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ) Ο Δήμος Ελληνικού – Αργυρούπολης σε συνεργασία με την Φιλοζωική Παρέμβαση Ελληνικού-Αργυρούπολης, εθελοντών και την Ελληνικό Α.Ε, κόντρα στις ψευδείς ειδήσεις που διακινούν δήθεν φιλόζωοι, συνεχίζει με υπευθυνότητα και συνέπεια, την περισυλλογή και φροντίδα των αδεσπότων γατών από το πρ. Αεροδρόμιο του Ελληνικού.

Κάτω από αντίξοες και επικίνδυνες για την υγεία συνθήκες, μέχρι στιγμής από διάφορα σημεία του πρ. Αεροδρομίου του Ελληνικού (Αναχωρήσεις δυτικού, ΥΠΑ, ΛΕΚ, Αναχωρήσεις Ανατολικού, παραλία Ελληνικού) έχουν περισυλλεγεί 56 γάτες, οι οποίες έχουν δεχτεί την ανάλογη φροντίδα, σύμφωνα με τους κανόνες που ορίζει η Ελληνική νομοθεσία.

Οι γάτες αμέσως μετά την περισυλλογή οδηγούνται στον κτηνίατρο, όσες χρειάζεται στειρώνονται και περιθάλπονται, εμβολιάζονται και αποκτούν βιβλιάριο υγείας και τσιπάκι.

Στην συνέχεια προωθούνται σε οργανωμένες δομές φιλοξενίας ή μπαίνουν σε πρόγραμμα υιοθεσίας. Οι δράσεις του δήμου πραγματοποιούνται όλο το 24ώρο.
Ήδη αρκετές αδέσποτες γάτες έχουν ήδη υιοθετηθεί ενώ οι υπόλοιπες προωθούνται σε δομές φιλοξενίας.
Οι δράσεις περισυλλογής αδέσποτων γατών θα συνεχιστούν με αμείωτο ρυθμό και τις επόμενες ημέρες.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε ιδιαιτέρως την A.R.T, Animal Rescue Team, για την πολύτιμη συνδρομή της με ειδικευμένους διασώστες στο έργο περισυλλογής του Δήμου.



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.