Nεαροί αθλητές και αθλήτριες γκολφ τίμησαν τον Δήμαρχο Γλυφάδας




Σε μια εντυπωσιακή εκδήλωση, κατάμεστη από αθλητές, αθλήτριες, φίλους και φίλες του γκολφ, μια ομάδα επιλέκτων αθλητών και αθλητριών γκολφ, όλοι/όλες δημότες της Γλυφάδας, τίμησαν εκ μέρους του Ομίλου Γκολφ Γλυφάδας, τον Δήμαρχο Γλυφάδας κ Γιώργο Παπανικολάου, για την θερμή φιλοξενία του στο μοναδικό γήπεδο γκολφ της Αθήνας στην Γλυφάδα και για την κοινωνική του προσφορά κατά την διάρκεια του lock down.

Το συμβολικό δώρο παρέλαβε ο εκπρόσωπος του Δημάρχου Γλυφάδας, κ. Νικόλαος Λεβετσοβίτης, Πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Γκολφ του Δήμου Γλυφάδας ο οποίος και ευχαρίστησε εκ μέρους του Δημάρχου Γλυφάδας.

Είχε προηγηθεί νωρίτερα, το πρωί του Σαββάτου 13 Ιουνίου, 2020, ο αγώνας COVID Open 2020, ανοικτός σε αθλητές και αθλήτριες όλων των Ομίλων της χώρας. Συμμετείχαν πάνω από 70 αθλητές και αθλήτριες και τις πρώτες θέσεις, ανά κατηγορία κατέκτησαν οι Α. Πλατής, Γ. Νινιός, J. Malyan, Μ. Μάλφα.

Τόσο στον αγώνα, όσο και στην βραδυνή εκδήλωση τηρήθηκαν αυστηρά οι κανόνες αποστάσεων και υγιεινής όπως ορίζονται από την Πολιτική Προστασία.
Ο Πρόεδρος του Ομίλου Γκολφ Γλυφάδας, κ. Κ. Βαλασάκης, στην σύντομη ομιλία του ανέφερε: “Σήμερα ξεκινάμε πάλι την αγωνιστική δράση του Ομίλου και είναι μεγάλη μας χαρά να σας καλωσορίσουμε στην τελετή απονομής των νικητών και στην ειδική τιμητική εκδήλωση για τον Δήμαρχο Γλυφάδας κ. Γιώργο Παπανικολάου για την αμέριστη στήριξη του στους Ομίλους και τους αθλητές/τριες του γκολφ αλλά και την εντονη και αποτελεσματική δράση του στον Δήμο στην περίοδο του lock down.



Το γκολφ βρίσκεται στην κορυφή των Covidfree αθλημάτων και επιθυμούμε με τον σημερινό αγώνα να σηματοδοτήσουμε την επανέναρξη των αγωνιστικών δραστηριοτήτων του Ομίλου μας στο πανέμορφο και ιστορικό γήπεδο γκολφ της Γλυφάδας.

Είμαστε θερμοί συμπαραστάτες και αρωγοί στις προσπάθειες του κ. Δημάρχου Γλυφάδας και των συνεργατών του για την ανάδειξη της Γλυφάδας σε προτιμώμενο προορισμό των γκολφερς που επισκέπτονται την χώρα μας ”.


Η βραδιά συνεχίστηκε με πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα με την καταξιωμένη Μπέσυ Αργυράκη και τον Δημήτρη Κικλή στο τραγούδι και την ορχήστρα τους στα μουσικά όργανα. Το πλούσιο μενού εδεσμάτων της βραδιάς ετοίμασε ο γνωστός chef, κ. Ηλίας Μιχαλόπουλος της επιχείρησης Golf Prive Glyfada.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.