Νέα επιτυχία της ομάδας ΔΙΑΣ Νοτιοανατολικής Αττικής




Οι επιτυχίες, τόσο των Ομάδων ΔΙ.ΑΣ. Νοτιοανατολικής, όσο και των Τμημάτων Ασφαλείας Νοτιοανατολικής συνεχίζονται, παρά τις ελλείψεις και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, αμφότερες οι Υπηρεσίες.

Νυχτερινές ώρες (21:00) της Τρίτης 02/06/2020 στην περιοχή των Καλυβίων, ένα άτομο νεαρής ηλικίας, το οποίο οδηγούσε το όχημά του σε κεντρική λεωφόρο της περιοχής, κέντρισε τις υποψίες (και όχι αδίκως όπως αποδείχθηκε), της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ν/Α.

Ειδικότερα, η ομάδα ΔΙ.ΑΣ. Σαρωνικού με κωδικό 308-1, σε νομότυπο έλεγχο που πραγματοποίησε τόσο στο όχημα του ημεδαπού νεαρού, όσο και στον ίδιον, βρήκε στην κατοχή του μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών ουσιών και ένα πυροβόλο όπλο, την νομιμότητα του οποίου δεν ήταν σε θέση να αποδείξει.

Ο ημεδαπός προσήχθη στο αρμόδιο Τμήμα Ασφαλείας, εν προκειμένω στο Τ.Α. Σαρωνικού, το οποίο και επιλήφθηκε περαιτέρω της υπόθεσης διεξάγοντας έρευνα στην οικία του νεαρού.



Οι βάσιμες υποψίες των συναδέλφων του Τ.Α. Σαρωνικού, πως πρόκειται για κάτι σοβαρό, επιβεβαιώθηκαν. Όπως αποδείχθηκε λίγη ώρα αργότερα από την κατ’ οίκον έρευνα που πραγματοποιήθηκε παρουσία Εισαγγελέα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεγάλες ποσότητες ακατέργαστης ινδικής κάνναβης, διάφορες άλλες ναρκωτικές ουσίες, ένα ακόμη πυροβόλο όπλο, μία καραμπίνα, δεκάδες σφαίρες και δενδρύλλια κάνναβης.

Έγινε σαφές στους συναδέλφους μας πως οι ποσότητες ναρκωτικών που ανευρέθηκαν, δεν δικαιολογούν την χρήση, αλλά, αποτελούν απόδειξη εμπορίας ναρκωτικών ουσιών εκ μέρους του νεαρού ημεδαπού.

Ο συλληφθείς, με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Παρά την έλλειψη προσωπικού και το πλήθος των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν, τόσο η Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. Νοτιοανατολικής, όσο και το Τμήμα Ασφαλείας Σαρωνικού, οι συνάδελφοι συνεργάστηκαν άψογα, επιδεικνύοντας για άλλη μία φορά επαγγελματισμό, ζήλο και αυταπάρνηση, αποδεικνύοντας περίτρανα πως η Ελληνική Αστυνομία είναι δίπλα στον πολίτη για την ασφάλειά του.

Τους αξίζουν θερμά συγχαρητήρια και είμαστε σίγουροι ότι οι επιτυχίες τους θα συνεχιστούν. (ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΓΣ ΑΤΤΙΚΗΣ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.