Μητέρα 3 παιδιών η 37χρονη επιχειρηματίας που εκτέλεσαν στη Ζάκυνθο




Συναγερμός έχει σημάνει στο νησί της Ζακύνθου μετά την εν ψυχρώ, μαφιόζικη εκτέλεση νεαρής γυναίκας από αγνώστους που ήταν ντυμένοι αστυνομικοί. Οι δράστες είχαν στήσει ενέδρα στην 37χρονη και τον 53χρονο σύζυγό της.

Ο επιχειρηματίας σύζυγός της, ο οποίος κατάφερε να ξεφύγει από τους δράστες με τη μηχανή του, νοσηλεύεται εκτός κινδύνου. Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star η μητέρα του θύματος δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της για τον χαμό της κόρης της, η οποία ήταν μητέρα τριών παιδιών.
Σύμφωνα με το Star τα παιδιά της 37χρονης είναι 2,5, 10 και 12 ετών.

«Ηταν ένας άγγελος, βοηθούσε τον κόσμο συνέχεια. Έξυπνη, καλό παιδί, ψυχούλα. Τρία παιδάκια αγάπη μου, θρήνος. Τα παιδιά ζητούν τη μανούλα τους. Το μάθανε σήμερα», δήλωσε μεταξύ άλλων η μητέρα της άτυχης γυναίκας.
Ξεσκονίζουν το παρελθόν του 53χρονου
Πλέον οι έρευνες των αρχών αναζητούν τα πιθανά κίνητρα των δραστών σε υποθέσεις που στρέφονται στο παρελθόν του 53χρονου. Ο άνδρας χαρακτηρίζεται σεσημασμένος από τις Αρχές, ενώ είναι πιθανόν να ήταν αυτός ο στόχος της δολοφονικής επίθεσης.

Οπως μετέδωσε η ΕΡΤ προ ημερών, 53χρονος στο παρελθόν φέρεται να είχε απασχολήσει την αστυνομία, καθώς το όνομά του είχε εμπλακεί σε υπόθεση ληστείας στο νησί, σε βάρος επιχειρηματία, με λεία 550.000 ευρώ, αλλά ουδέποτε κατηγορήθηκε για την υπόθεση. Πληροφορίες από τοπικά μέσα, αναφέρουν επίσης ότι ο 53χρονος, πριν από αρκετές δεκαετίες, είχε εμπλακεί σε υπόθεση γιάφκας όπλων στην Αθήνα.
Πηγή: iefimerida.gr



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.