Επιστολή στο NOTIA για την κατάσταση στον παραλιακό πεζόδρομο του Αλίμου




Με αφορμή την κατάσταση που επικρατεί στον παραλιακό πεζόδρομο του Αλίμου, δημοσιεύουμε το email που μας έστειλε ο John Vavatsis. Να τονίσουμε ότι για τη συντήρηση του πρασίνου, τα κιγκλιδώματα κλπ, υπεύθυνος βάσει πολυετούς σύμβασης, είναι ο επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στο συγκεκριμένο παραλιακό κομμάτι του Αλίμου και όχι ο δήμος:

Καλησπέρα σας.
Διαβάζοντας τα ”διθυραμβικά” δημοσιεύματά σας για τη πεζογέφυρα στον Άλιμο, πήρα την αφορμή να σας γράψω. Γιατί φαίνεται αυτά που σας γράφουν στην ιστοσελίδα σας, δεν εμφανίζονται σε σας καθόλου. Τα στέλνετε στο spam.
Και για να γίνω πιο σαφής, πριν πολύ καιρό, που φιλοξενούσαμε γνωστούς μας, καθίσαμε στο Pennarubia και μετά θελήσαμε να κάνουμε μια βόλτα κατά μήκος της παραλιακής ζώνης. Κι’ εκεί ”θαυμάσαμε” το πόσο υπέροχη ήταν-είναι. Σκουριασμένα σίδερα από την αλμύρα, γυμνά, χωρίς καμιά προφύλαξη. Οι τσιμεντο βραχίονες πεσμένοι στη θάλασσα, άλλοι με προστατευτικά και άλλοι όχι. Μα την αλήθεια ωραία θέα και προφύλαξη. Σας έστειλα λοιπόν τις παρατηρήσεις μου, μέσω της ιστοσελίδας σας, αλλά εις μάτην. Και περιμένοντας πέρασαν χρόνια. Δεν γνωρίζω αν τώρα θα λάβω κάποιο σχόλιο από εσάς. Ο καιρός θα δείξει και η ευαισθησία σας στα περιβαλλοντικά.
Ευχαριστώ για την φιλοξενία..



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.