Ηλιούπολη: Η διάσωση του μικρού Μπόρις (ΕΙΚΟΝΕΣ)
Αυτή η εβδομάδα έκρυβε μια ξεχωριστή εμπειρία.
Δεν το κρύβω πως το πρωινό τηλεφώνημα του συναδέλφου Αποστόλη Στασινόπουλου, ήταν κόμπος στο στομάχι μου γιατί σε αυτές τις περιπτώσεις, δεν γνωρίζεις τι θα αντιμετωπίσεις….
«Αγίας Μαρίνης & Πατρ. Γρηγορίου», μου λέει, «ένα μικρό γατάκι είναι εγκλωβισμένο σε φρεάτιο».
Εκεί μας περίμενε η Μαρία (μιας νέα κοπέλα φοιτήτρια της Σχολής Καλών Τεχνών), που είχε ξενυχτήσει ολόκληρο το προηγούμενο βράδυ πάνω από το φρεάτιο μαζί με την παρέα της και τον πατέρα της.
Η κινητοποίηση άμεση!


Πρώτα το τεχνικό συνεργείο του Δήμου μας για να ανοιχτούν τα φρεάτια και στη συνέχεια η Πυροσβεστική.
Ενημερώθηκε άμεσα η κ. Δέσποινα Σιγάλα από τη Ζωοφιλική Ένωση Ηλιούπολης και η A.R.T. ( Animal Rescue Team) – Ομάδα Απεγκλωβισμού Ζώων και ο εθελοντής της κ. Νίκος Αδαμόπουλος.
Η υπομονή και η ακούραστη προσπάθεια του Νίκου μαζί με Μάρα Στυλιανού από τη Ζ.Ε.Η. απέδωσαν τα αναμενόμενα και το γατάκι απεγκλωβίστηκε υγιέστατο και με τη φροντίδα της Ζ.Ε.Η. οδηγήθηκε σε συνεργαζόμενο κτηνιατρείο για τον καθιερωμένο προληπτικό έλεγχο.
Ευχαριστούμε όλους για την πολύτιμη και ουσιαστική βοήθεια και ιδιαίτερα τον εθελοντή Νίκο Αδαμόπουλο και την A.R.T. ( Animal Rescue Team) – Ομάδα Απεγκλωβισμού Ζώων. (Κώστας Γ. Σεφτελής Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Ηλιούπολης)


Ο Δήμος Αλίμου κέρδισε συνολικά τέσσερα βραβεία στα Best City Awards

Στα πρόσωπα της Δέσποινας Σιγάλα, της Μιχαέλας Μαύρου και της Μάρας Στυλιανού που προσφέρουν ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ τα μέγιστα στην πόλη μας μέσω της Ζ.Ε.Η. επαινούμε το σημαντικό τους έργο και κυρίως την προσπάθεια που κάνουν να συνειδητοποιήσουν τους συμπολίτες μας που συνοδεύουν τα κατοικίδια τους στους κοινόχρηστους χώρους, να τηρούν τους κανόνες υγιεινής.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.